Valhalla Festival | Circus, stunts & dancing

Van de wintermaanden is december mijn lievelingsmaand. Niet om het weer, maar omdat het een maand is die overloopt van de gezelligheid. Heerlijke etentjes en feestjes met fijne mensen. En ook dit jaar borrelde het weer om op de valreep van 2013 nog een vet feest mee te pakken. Na alle enthousiaste verhalen over de eerste editie van vorig was mijn keuze snel gemaakt: Valhalla Festival it is!

A bizarre ride
Bij Valhalla waan je jezelf in een circuswereld uit de jaren twintig. Een heerlijk festival om rond te dwalen en je te laten verrassen door wat op je pad komt. Het is één grote ontdekkingsreis, want overal om je heen zie je de meest bizarre circusacts en attracties. Zweefmolens, jongleurs, luchtacrobaten, vuurspuwende koordansers en zelfs stunts met motoren. Echt overal waar je kijkt gebeurt iets!

photo2
photo

Party like a rockstar
Doe je meest relaxte schoenen aan als je naar Valhalla gaat, want je staat gegarandeerd de hele nacht te dansen. Ik heb m’n nike’s uit de kast getrokken en die hebben me pijnloos de nacht doorgeholpen. Met acht verschillende area’s en muziekstijlen van disco tot snoeiharde techno komt iedereen aan z’n trekken. Grote namen als Joost van Bellen, Tom Trago, The Felixcan & MC Sef, The Opposites, en Cinnaman draaiden er de lekkerste platen en ook mijn favoriete DJ Oliver Schories was present!

valhalla1 valhalla2

I can’t stop, won’t stop
Het was voor mij best lang geleden dat ik naar zo’n groot feest ben geweest. De laatste tijd kies ik juist bewust voor de wat kleinere feestjes. Toch kan ik niet anders zeggen dan dat Valhalla echt te gek was. Eindelijk weer eens feest waar je binnen no time met volslagen vreemden staat te dansen en te kletsen. Ook was het super makkelijk om naar de verschillende area’s te komen en drankjes te halen. Geen irritant gedoe met massa’s mensen die lopen te duwen en te trekken. Mijn gouden regel bij grote feesten is altijd: ga minimaal een uur voor het einde naar huis. Maar die regel heb ik keihard genegeerd. Pas toen het echt over en uit was ben ik – lichtelijk stampvoetend – naar huis gegaan :-)

Thx Valhalla. Je rockte big times! See ya next year!


Manon
You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.