TRAVEL TIP – Op avontuur met vakantieboulevard.nl

There is a new kid in town: vakantieboulevard.nl Ik hoor je gelijk al stiekem denken: “Hartstikke leuk, maar er zijn al zoveel reiswebsites…” Dat snap ik helemaal hoor, maar dit is geen 10 in een dozijn website. Het unieke van vakantieboulevard.nl is namelijk dat je een vakantie uitzoekt op basis van je passie of wat je graag wil doen tijdens je vakantie in plaats van zoeken op bestemming.

Deze omgekeerde manier van een bestemming uitzoeken is veel avontuurlijker. Het brengt je op onverwachte plekken. Bestemmingen waar je misschien nog niet eerder aan gedacht hebt. En dat is nou precies waar het bij reizen om gaat; het ontdekken van nieuwe bestemmingen. Dan ligt de wereld pas echt aan je voeten!

Vakantieboulevard.nl
Hoe werkt het
De naam vakantieboulevard.nl verklapt het al een beetje; de website is ingedeeld in ‘winkelstraten’. Iedere winkelstraat staat voor een beleving of manier van reizen. Alle straten bij elkaar zijn een hele brede keuze aan type vakanties. Bijvoorbeeld culinaire reizen, hardloopreizen of wellnessvakanties om er maar een paar te noemen. In de winkelstraten hebben reisaanbieders hun eigen ‘etalage’. Wat ik daar heel tof aan vind is dat de grote reisorganisaties er niet te vinden zijn. Juist de minder bekende reisorganisaties hebben er een plekje gekregen. Shoppen bij boutique winkels i.p.v. de grote warenhuizen is zoveel leuker!

Reisinspiratie
Wat vakantieboulevard.nl helemaal compleet maakt is dat je er naast het boeken van reizen ook de belevenissen van reizigers kunt lezen. Verschillende bloggers hebben zich als reisexperts bij het platform aangesloten en vertellen alles hun ervaringen en belevenissen. En die reisinspiratie is nou precies waar je als oriënterende reiziger naar op zoek bent.

Vakantieboulevard.nl
Na mijn windsurf trip vorige maand in Naxos wil ik eigenlijk niks anders meer dan naar zonnige bestemmingen om te windsurfen. Actieve vakanties zijn sowieso mijn ding. Ik hou er van om mezelf eerst in het zweet te werken en daarna te trakteren op een ijskoud biertje. Bij vakantieboulevard.nl heb ik dus al een beetje rondgeneusd in hun net gelanceerde watersportvakanties winkelstraat. Ik had geen idee dat Marokko ook een top bestemming is om te windsurfen. Mijn bucketlist lijst blijft maar groeien:)


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

p.s. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met vakantieboulevard.nl

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.