Travel Tip | 20 mooiste bestemmingen voor 2016

Het nieuwe jaar is begonnen! Met allemaal mooie herinneringen aan mooie reizen sluit ik dit 2015 af. Het afgelopen jaar heb ik veel geskied, ben ik naar het strand geweest, steden in Nederland bezocht en ben ik voor het eerst naar de wereldstad Londen geweest. En dat reizen dat steekt alleen maar aan. Ik wil meer en meer zien en unieke plekken op de wereld ontdekken. En toen kwam ik dit lijstje tegen: de National Geographic Traveler de 20 mooiste bestemmingen van 2016. Mijn bucket list is weer aangevuld;)

Filipijnen

 1. Hawaii Volcanoes National Park
 2. Uruguay
 3. New York
 4. Mazurische Meren, Polen
 5. Ljubljana, Slovenië
 6. Groenland
 7. Glasgow, Schotland
 8. Nieuw-Caledonië
 9. South Georgia
 10. De Azoren
 11. Rio Grande do Norte, Brazilië
 12. Madagaskar
 13. Seychellen
 14. Filipijnen
 15. Donau
 16. Okavangodelta, Botswana
 17. Bermuda
 18. Oostelijk Bhutan
 19. Côte d’Or, Bourgogne
 20. Hokkaido, Japan

20 mooiste bestemmingen voor 2016

Een hele lange lijst met bestemmingen waar je zeker wat bestemmingen kunt uitpikken om te bezoeken. Uit deze lijst heb ik 3 bestemmingen al bezocht. Namelijk de Okavangodelta in Botswana, de Donau die door het mooie Oostenrijk stroomt en de wereldstad New York. Allemaal zeker aanraders. De ongerepte natuur in Botswana is prachtig, de Donau moet je eens in je leven gezien hebben en laten we eerlijk zijn, who doesn’t love New York?

Als ik naar dit lijstje kijk dan zou ik elke plek wel willen bezoeken. Maar als ik een top drie moet maken ga ik voor Glasgow, de Seychellen en Hokkaido, Manon is hier al eens geweest en was lyrisch.

Wat is jouw top drie bestemmingen voor 2016?

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.