Travel gadgets | 5 must haves

Als het om travel gadgets gaat ben ik een super nerd. Het nieuwste van het nieuwste, daar word ik serieus gelukkig van. Wat dat betreft ben ik een beetje een jongetje:) Toen m’n moeder vorige week zag wat ik allemaal klaar had liggen om mee te nemen naar Thailand lag ze helemaal in een deuk.

Ik heb zelfs speciale doosjes waarin ik alles keurig geordend mee kan nemen. Op iedere stekker en oplader heb ik een label geplakt en de snoertjes zijn keurig opgerold. Misschien een tikkeltje O.C.D., maar ik geniet er echt van. Reizen zonder m’n iPhone is natuurlijk out of the question. Ik doe er zo’n beetje alles mee. Wat ik allemaal in m’n koffer stop is een behoorlijke lijst, maar zonder deze 5 must haves ga ik sowieso niet weg.

Gorillapod

#Tripod
Zeker als m’n lief niet met me meereist kan ik niet zonder deze reisgenoot. De GorillaPod tripod is the master onder de tripods! De flexibele poten staan stabiel op iedere ondergrond en je kunt ze zelfs om van alles heen buigen. Ideaal om foto’s maken van jezelf te maken zonder andere iedere keer andere mensen te vragen of ze ajb een foto willen maken. En ook als je met z’n tweetjes bent hartstikke handig om samen op de foto te gaan.

#Wifi card
Voordat ik een wifi card had gebruikte ik m’n camera nog maar weinig. Hij lag in een hoekje weg te kwijnen, want foto’s plaatsen op Instagram of Facebook was een no go. Sinds ik de Eye-fi wifi card heb gebruik ik m’n camera weer volop. Het is een geheugenkaart voor je camera mét wifi. Het idee is simpel. Je maakt een foto, vervolges maak je met je telefoon verbinding met het wifi netwerk van je camera. Et voilà, je foto’s staan op je telefoon.

#Headphones
Als ik onderweg ben droom ik graag weg bij m’n favoriete platen. En ook sporten doe ik eigenlijk altijd met muziek op. De headphones SkullCandy zijn niet alleen snoepjes qua design, maar hebben ook een dik geluid.

UE Boom

#Portable box
Het eerste wat ik doe als ik wakker ben is een fijne plaat aanzetten. Een leven zonder muziek kan ik me niet voorstellen, ook niet als ik op reis ben. De box van UE Boom is door z’n compacte formaat makkelijk mee te nemen en er komt me toch een dik geluid uit! De muziek speelt via bluetooth vanaf je telefoon of laptop. Je kunt er handsfree mee bellen én er zit zelfs een wekkerfunctie op:)

#Portable charger
Super irritant als je een foto wilt maken of snel een berichtje wil sturen en je telefoon is leeg. Met deze travel batterij heb je dit probleem niet meer. Gewoon verbinden met een USB kabel en je kunt je gadget weer gebruiken. Voor het opladen van je laptop of iPad heb je een iets grotere batterij nodig.

Welke gadgets neem jij mee op reis?

 ♥
Manon

(Bikini Hunkemöller | Hoed Brunotti)

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.