Travel Fashion | Tropical style

Wat is het toch een heerlijk moment als je winterkleding definitief plaats kan maken voor je zomergarderobe. De korte broekjes, jurkjes, slippertjes, hoedjes en bikini’s komen weer tevoorschijn. It makes us smile! Deze maand was het extra leuk, want zowel Vi als ik hadden onze tropische garderobe hard nodig. Vi om te flaneren op Ibiza en ik voor de verlaten stranden van de Filipijnen. Meet our Tropical Style:

# SWIMWEAR

20140628-094010-34810946.jpg
Vi
Ik hou van kleur. Op het strand helemaal! Deze bikini maakt me vrolijk en zit echt prachtig. De Azteken print en de mooie details, I love it! De kimono maakt het helemaal af. Bye bye oneffenheden, hello onbezorgd flaneren;)

Bikini: Roxy
Kimono: Hunkemöller

GirlsLove2Travel Hunkemöller Bikini PINK
Manon
Het mooie aan deze set vind ik de zwarte bandjes van het broekje en de kleurstelling. Stylish en een tikkeltje sexy. Door het wit knalt je bruine tint er lekker uit. En roze is stiekem toch nog steeds een van mijn lievelingskleuren:)

Cap: Chasin
Bril: Ray-ban
Bandeau top: Hunkemöller Sylvie Collection
Bikini broekje: Hunkemöller Sylvie Collection

# ROMANTIC STYLE

20140628-105409-39249549.jpg
Vi
Je mag me dan vaak in surf-style of bohemian outfits zien lopen, mooie voile achtige jurkjes vind ik prachtig. Dit tropische exemplaar danst om je heen als de wind er mee speelt. Ik had instant zin om te dansen!

Jurk: Vila
Slippers: Havaianas

GirlsLove2Travel HM jurk
Manon
Toen ik dit jurkje zag wist ik gelijk: dit is een must have! Lekker girly en zoet. Perfect om met je lover een strandwandeling in te maken. Met een petje en sneakers nonchalant en met een paar pumps binnen een handomdraai omgetoverd in een feestelijk outfit.

Cap: Chasin
Bril: Ray-ban
Jurkje: H&M

# BEACHWEAR

GirlsLove2Travel Hunkemöller jumpsuit1
Manon
Naar het strand draag ik graag iets waar je bikini makkelijk onderaan kan. Daar is deze jumpsuit met vrolijke Azteken print en open rug ideaal voor. Nog een dikke plus: hij is streppless! Daar maak je me heel blij mee, want ik heb een bloedhekel aan witte strepen op m’n lijf:)

Jumpsuit: Hunkemöller Sylvie Collection

 

Wat draag jij het liefst in tropische sferen?


Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter