Travel fashion | Swimwear

YAY! Het is eindelijk zomer! Volgende week zelfs een hitte golf als we de weermannen en vrouwen mogen geloven. Bring it on! Tijd voor zon, zee en strand. Dus wij zijn gaan shoppen voor nieuwe swimwear:)

bikini jump DSC_0144

Outfit Fiek
Al een hele tijd zie ik één bepaalde bikini voorbij schieten op Instagram. Iedereen is lyrisch en ik wil dat natuurlijk gewoon uitproberen. De weg naar de webshop van Triangl leg ik een paar keer af. $89,- voor een bikini (en dan wil ik er natuurlijk eigenlijk 2…). Dat is me nogal wat. Uiteindelijk ga ik na maanden (letterlijk maanden) kijken, kijken, niet kopen, toch overstag. En ik ben zo blij als een kind! Die bikini zit als gegoten! Mijn kleine druivenborstjes passen er gewoon in en het stofje is super stevig, waardoor m’n bips ook nog eens in de lift zit.

Triangl wordt gemaakt van neoprene, hetzelfde stofje wordt ook gebruikt voor wetsuits. Dit betekent dat de bikini niet persé super stretchy is, maar wel heel lang z’n vorm behoudt. De goede maat kiezen is dus essentieel en gelukkig zijn er veel verschillende mogelijkheden. Verder wil ik heel graag vertellen dat ik dus fan ben én hier echt geen cent voor betaald krijg, kun je nagaan;) En dat ze nu ineens nog veel leukere nieuwe modellen hebben! Had ik misschien toch ff iets langer moeten wachten:)

BikiniPost2BikiniPost1

Outfit Vi
Waar Fiek een never ending strijd heeft met haar “druivenborstjes”, heb ik mijn ‘I am a momma’ body nog steeds niet waar ik ‘r hebben wil (hoe doen Doutze en Giselle dat toch?!). Nu vond ik badpakken altijd super stom (want niet sexy, truttig en saai… én je buik wordt niet bruin). Aangezien ik de naveltruitjes trend toch even aan me voorbij moet laten gaan deze zomer *lol*  vond ik het tijd om mijn vooroordeel jegens badpakken maar eens overboord te zetten. En wat blijkt… I love it!

Badpakken anno 2015 zijn alles behalve ‘boring’. Check deze tropische verrassing! Je kan m strapless dragen of met touwtje in je nek en voor de mensen die klagen over druivenborstjes, er kan zelfs een padding in. Het mooiste van alles (if you ask me:) mijn buik (ja echt, ik ben er onzeker over *bloos*) ziet er prachtig plat uit. Dus kom maar op met die strand vakantie, I am ready!

IMG_1957IMG_1953

Outfit Manon
Qua bikini’s ben ik eigenlijk best een beetje saai. Ik ga wel iedere keer voor een ander kleurtje (het liefst een flinke knaller!), maar stiekem wel al jaren voor hetzelfde model. Mijn über vertrouwde bandeau… Waarom? Ik haat witte streepjes op m’n lijf en ik heb het ook niet zo op beugelbikini’s. Die zitten vaak strak en een uitstekende beugel met diepe afdruk in m’n borstjes heb ik ook al te vaak gehad. Thanks but no thanks!

Maar dan wordt je verliefd en zet je ineens al je principes overboord alsof ze er nooit geweest zijn *woeps*. Ik schrok er eigenlijk zelf een beetje van, maar ik dacht echt F*CK alle witte streepjes en de beugel! Deze bikini is echt te leuk om te laten hangen! Juist de bandjes die aan het bovenstukje en aan de zijkanten van het broekje zitten doen het hem. En ook heel fijn, de pasvorm van de beugels is perfect! Niet zo’n vorm waardoor je met een gigantische cleavage over het strand moet paraderen, maar een natuurlijk vallende boezem:) Je vindt deze cutie bij Hunkemöller.

Fiek, Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.