Travel Fashion | Summer Sport Style

Naast reizen is sporten ook een grote passie van ons. Dat we zelfs deze hele maand aan Summers Sports wijden zegt natuurlijk al genoeg:) Nu het zonnetje veel schijnt vind je ons zo vaak mogelijk op het water (we zijn verslaafd aan SUPpen) of hardlopend door Amsterdam (Fiek tegenwoordig in Newcastle). En Manon ligt regelmatig liters vocht zwetend op een yogamat voor een bikram yoga sessie. Genoeg reden dus om je onze verschillende sport stylo’s te laten zien.

 
Fiek, Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

# Running style

GirlsLove2Travel Adidas

Fiek
Ik hou van de combinatie sportkleding en fashion, dan kan ik het tenminste ook aan als ik niet aan het sporten ben. The road is our runway;) Deze set van Topshop for Adidas heeft dat. Met dit weer zie je me trouwens sowieso in een short hardlopen. Krijgen m’n benen tenminste ook nog een lekker zomers tintje.

Sport BH: Adidas
Top: Topshop for Adidas
Short: Topshop for Adidas

GirlsLove2Travel Lululemon run

Manon
Voor het hardlopen vind ik een wat losser broekje het fijnste. En heel handig, in deze zit een goed aansluitend binnenbroekje. Bye bye string! Samen met de zachte tinten van de bh en de top plus fel oranje/paarse kicks is het een hardloopsetje waarin ik als een zonnetje loop:)

Sport bh: Lululemon Flow bra
Top: Lululemon
Short: Lululemon Speed short
Schoenen: Nike Flyknit

# Yoga style

Sport1

Vi
Als ik niet kan rennen, surfen of suppen dan vind ik het heerlijk om iets met body & mind te doen: soul surfing! Voor de bewegingsvrijheid vind ik losse shortjes en tops het fijnste. Liefst met een felle kleur. En als er dan ook nog eens een toffe tekst op staat, ben ik verkocht:)

Sport bh: Champion (I love these!)
Top: Bershka
Short: Nike

GirlsLove2Travel Lululemon

Manon
Deze outfit kan ik voor zowel bikram yoga als hardlopen gebruiken. En ik ben verliefd op het zwart/witte bloemendesign! In de short komt dezelfde print terug en door de razorback van de bh komt je rug mooi uit. In de top zit zilverdraad verwerkt waardoor zweetgeurtjes minder kans krijgen.

Sport bh: Lululemon Flow Bra
Top: Lululemon
Short: Lululemon Groove short
Schoenen: Nike Pegasus

GirlsLove2Travel Nike
(foto: Joyce Bongers)

Fiek
Yoga is een sport die ik al heel lang écht wil oppakken. Maar het lijkt er steeds niet van te komen. Wel heb ik ontdekt dat een zonnegroet of 2 de perfecte warming-up is. En dan heb ik bewegelijke, maar vooral mooie kleding nodig. Wat mij betreft geldt voor sportswear sowieso ‘hoe meer kleur’, hoe beter;)

Tank top: Nike
Shirt: Nike
Tight: Nike Tight of the Moment

# SUP style

GirlsLove2Travel H&M SUP

Manon
Net als Fiek hou ik van kleurtjes in m’n sportoutfit en met deze outfit knal je echt van je SUPboard af. Daarbij is roze stiekem nog steeds 1 van mijn lievelingskleuren:) Het broekje is eigenlijk meer een rokje dat aan de zijkanten vast zit met een strak binnenbroekje er onder.

Top: H&M sportswear
Short: H&M sportswear