*NEWS* | New Travel girl on board: Meet Guusje

Al van jongsafaan krijg ik kriebels wanneer ik weet dat er een reis (of zelfs een nachtje weg) gepland staat. Vroeger hield dat in: een aftel-kalender maken voor boven mijn bed. Dat is inmiddels veranderd in eindeloos lezen en zoeken naar de meest toffe plekken van mijn bestemming, want no-way dat ik ook maar iets mis. In het najaar ga ik op wereldreis en ik kan niet wachten om al mijn verhalen met jullie te delen.

Waar ben ik geweest?

Inmiddels staan er 15 landen op mijn lijst en aankomende jaren hoop ik hier natuurlijk nog veel meer landen aan toe te voegen. België, Curaçao, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Griekenland, Italië, Luxemburg, Portugal, Spanje, Thailand, Tsjechië, Turkije, Verenigde Staten (LA) en Zweden kan ik al afstrepen. ;)

Hoe reis ik het liefst?

Ik ben totaal niet aan luxe gebonden als ik op reis ben en vind het juist tof om bij lokale mensen te slapen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat ook ík extra geniet van een opgemaakt, zacht bed in een hotel. Ik geloof erin dat elk land iets bijzonders te bieden heeft. Daarom sta ik ook altijd te springen om dat ene bijzondere plekje of gewoonte bij elk land te ontdekken. Gigantische steden, lokale eettentjes, prachtige tempels, afgelegen stranden, gigantisch regenwouden of meters sneeuw. Eigenlijk kan je me voor al het avontuur wel wakker maken.

Dus, Travel Girl Guusje in a Nutshell…

gek op feestje, sociaal, food lover, liefde voor fotografie, houdt van avontuur, dieren en mensen, geeft om de wereld en altijd in voor een shopsessie.


Guusje

 

  

 travel girl

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.