Travel Beauty | Zonnebrandtest

Gisteren stond ik nog de hele dag in de bare zon op een SUP-board  en vandaag is ons landje ineens in een onophoudelijke tropische regenbui beland. Beetje jammer dat ik nou net vandaag mijn zonnebrandtest artikel heb gepland:) Maar goed, de zomer is gelukkig nog niet voorbij en na regen komt natuurlijk gewoon weer zonneschijn.

De zon mag dan wel ‘the cradle of life’ zijn, helaas zijn de zonnestralen ook schadelijk voor je huid. Vroeger was ik nou niet bepaald goed in mezelf insmeren, want ik dacht dat ik dan niet bruin zou worden. Complete onzin natuurlijk. Zonnebrand beschermt je huid tegen de schadelijke effecten van de zon en ik merk ook dat m’n bruine tintje veel langer blijft zitten sinds ik me braaf insmeer.

Omdat er zo ontzettend veel verschillende zonnebrandmerken op de markt zijn leek het me leuk er een aantal uit te pikken en die te testen. Ik heb vier verschillende merken uitgekozen en die allemaal op dezelfde punten getest. Ook heb ik ze beloond met een overall score in hartjes (maximaal 5 ♥)


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

GirlsLove2Travel Zonnebrandtest1

#Swiss Care
Het mooie en luxe Swiss Care combineert natuurlijke ingrediënten met innovatieve stoffen. Daarbij ligt de focus vooral op anti-aging, een noodzakelijk punt van aandacht lijkt mij:) Naast de zonnebrandlijn heeft Swiss Care ook een uitgebreide haar- en huidverzorgingslijn.

Swiss Care Matrix


GirlsLove2Travel Zonnebrandtest2

# Australian Gold
Ik ken Australian Gold eigenlijk alleen van de zonnebankcrèmes, maar ze blijken ook een hele uitgebreide lijn te hebben voor de buitenzonners onder ons:) En de zusjes Kardashian hebben zelfs een eigen ‘bruin zonder zon’ productlijn voor ze ontwikkeld: Kardashian Sunkissed Sunless.

Australian Gold Matrix


GirlsLove2Travel Zonnebrandtest Lovea1

# Lovea
Als één van de weinigen in de wereld van de zonnebrand smeerseltjes zijn de producten van Lovea Bio volledig biologisch. Het merk is nog niet zo lang verkrijgbaar in Nederland en bevat alleen natuurlijke, minerale filters en verzorgende ingrediënten. Dus geen chemische toevoegingen als parabenen, phenoxyethanol en siliconen etc.

Lovea Matrix


GirlsLove2Travel Zonnebrandtest Earth Line1

# Earth-Line
Ook de producten van Earth·line zijn helemaal vrij van chemische toevoegingen. Het bestaat voor 100% uit natuurzuivere, biologische ingrediënten. En behalve een Sun Care lijn heeft Eart-Line ook een volledige cosmeticalijn, waaronder de Sea-Line op basis van Dode Zeezout.

Earth Line matrix

1 Reactie

  • […] Muscles Aan het einde van de dag zijn we kapot. SUPpen is écht een sport. Het lijkt dan misschien een makkie, er komt meer bij kijken dan je denkt. Je gebruikt al je spieren. Door de iets gebogen houding zijn je benen en billen constant aangespannen. Door het peddelen gebrui je je armspieren, maar ook je buikspieren (vooral de zijkanten) worden hier volop aan het werk gezet. Niet voor niets is dit een van de favoriete sporten van Hollywood;) Spierpijn is dus gegarandeerd. Net als het -in mijn geval hoognodige- zomerkleurtje. Vergeet je niet in te smeren!   […]

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.