Travel Beauty | toilet bag must haves

Vi heeft al eens een post geschreven over haar onmisbare zomer travel beauty producten. Nu ik toch het hele riedeltje weer moest inpakken (ik vertrek vanmiddag naar Peru!!) leek het me een goed moment om te laten zien wat er sowieso in mijn toilettas mee op reis gaat. En believe me, die van mij is een behoorlijke unit;)

Seba Med Earth Line

Body
Regelmatig srubben zorgt voor een egaal gebruinde en lang zittende tint. Dat wil ik, dus scrub is een travel must have:)  De scrub van Earth-Line bevat een subtiel korreltje. Van hetzelfde merk gebruik ik ook de douche gel.  Ik ben dol op alles van Earth-Line. De producten zijn 100% natuurlijk, daar word ik heel blij van. De douchegel schuimt mild en heeft een frisse maar zachte geur. Mijn huid voelt snel droog aan, dus insmeren met bodylotion ontkom ik niet aan. Die van SebaMed is vettig, maar trekt snel in zonder een vet laagje achter te laten.

Face

Face
Mijn dag begint en eindigt altijd met het reinigen van m’n huid. Daarvoor gebruik ik de cleansing gel van Paula’s Choice. Als dagcremè stop ik de moisturizer van Paula’s choice in m’n toilettas en voor de nacht gebruik ik Just Mineral. Wat ook altijd mee gaat is mijn EHBO stick bij beginnende puistjes. Ik geloof nooit zo in wondermiddeltjes, maar de Active Dry van Hannah werkt serieus. Voor het slapen gaan je pukkel aanstippen, nacht laten zitten en de volgende dag is ie helemaal uitgedroogd:) Een huid verwennertje neem ik ook altijd mee. Zeker als de zon de hele dag vol op m’n gezicht heeft gestaan. Het Quick Boost masker van Dr. Van der Hoog is ideaal als je reist, want je hoeft het masker maar drie minuten te laten zitten.

Hairwonder

Hair
Als ik mijn krullen niet goed verzorg is het al snel een droge bos stro. Ik was het zo min mogelijk, maar als ik op reis ben ontkom ik er niet aan om het vaker te wassen door het zoute zee- en chloorwater van de zwembaden. De producten van Hair Wonder zijn lief voor mijn droge haardos. Zeker als ik het regelmatig behandel met het Hot Oil masker of de Hair Repair cream glanst het prachtig en voelt het zacht aan.

Mini’s
Natuurlijk neem ik niet al deze grote verpakkingen mee. Dan zou ik onderhand een extra koffer mee moeten nemen:) Ik giet alles over in kleine potjes en flesjes. De Etos verkoopt voor een paar euro etuitjes vol met reisverpakkingen. Ontzettend handig.

I’ve got a plane to catch!

Tijdens m’n trip in Peru kan je me volgen op Instagram & Twitter via #GL2TPeru

 
Manon 

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

4 Reacties

  • Ester schreef:

    Peru, gaaf! Daar hoop ik volgend jaar heen te mogen :-) Fijne reis!

    Ps: de laatste ‘plain’ moet waarschijnlijk ‘plane’ zijn.

  • Teresa schreef:

    De haartips zijn altijd handig. Van al dat vele chloor in het water daar, droogt het enorm uit.
    Peru is geweldig! heel veel plezier! Als je tijd hebt ga dan eten bij Central. Beste restaurant van Peru. Of eten bij Astrid y Gaton, of LaMar of welk restaurant dan ook van Gaston. Vorig jaar was A&G nog het beste restaurant van Latijns Amerika. Heel heel veel plezier!

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.