Travel beauty | Summer essentials

Als ik op reis ga vind ik het heerlijk om met een tas vol verse potjes, crèmes en andere smeersels op reis te gaan. Ook deze zomer heb ik dus weer veel aangeschaft. Leuk om daar een keer een post over te maken. Vooral omdat ik benieuwd ben wat jullie gebruiken.

Mooie producten
Ik merk dat ik steeds meer de drang krijg om mooie producten -en dan vooral gifvrije producten- op mijn huid te smeren. De organic afdeling van De Tuinen heeft inmiddels een goede aan ons. Wel moet ik stiekem toegeven dat ik er voor onze travel boy beter in ben dan voor mezelf. En dankzij de kleine jongen ontdek ik dat mijn huid eigenlijk heel blij wordt van de ‘creamy’ en vooral eerlijke smeerseltjes die voor hem bedoeld zijn:) So what’s do I put on my skin (and hair) this summer?

20140623-102556-37556050.jpg

Rituals (Body)
Gaaf vind ik het dat dit merk uit ons land komt. Waar je ook kijkt in mijn badkamer, je ontkomt niet aan hun foams, douche gels en scrubs. De laatste laat direct een olieachtig laagje op je huid achter waardoor je zijdezacht voelt. De oranje lijn is mijn favoriet, vooral omdat de cadeaubox de meest fantastische namen heeft zoals ‘Good Luck scrub’ en ‘Happy Buddha’. Rituals puts a smile on my face!.

Weleda (Skin)
Ik ben niet de enige uit ons team die fan is van dit merk. Niet voor niets gaven we afgelopen maand mooie prijzen van ze weg. Na jaren Clarins te hebben gesmeerd en toch last het blijven houden van een trekkerige huid, ben ik uit wanhoop twee jaar geleden over gestapt op een oude liefde: Nivea. De bekende blauwe pot vind je nog steeds in mijn huis, maar ik hoor vreemde verhalen over motorolie en metaal deeltjes. Reden om toch weer verder te kijken en toen viel ik met mijn neus in de babylijn van Weleda. Yale en ik gebruiken het dus samen;)

20140623-105858-39538558.jpg

Yves Rocher (Sun)
Deze werd me aanbevolen door een vriendin dus heb ik twee varianten ingeslagen. Vooral de olieachtige versie -met beschermingsfactor 30- vind ik fijn. Hij ruikt heerlijk, werkt goed (ben nog geen moment verbrand:) en -belangrijk- hij laat geen troep op mn bikini of kleding achter. Zelfs m’n liefde zei vanochtend: “Fijn spul deze zonnebrand”. Nou dan weet je het wel;) Ondanks de naam van de lijn ‘Protectyl Vegetal’ zie ik de ingredientenlijst wel parabenen en andere moeilijk uit te spreken spullen staan. Dus of dit door de strenge selectie van Manon komt -she’s a diehard!- is de vraag;) Voor Yale gebruik ik trouwens -op aanraden van Manon- Lovea. Gegarandeerd gifvrij!

Biosilk (Hair)
Dit product gebruik ik al jaren, ik zweer er bij! Iedere trip naar de VS sla ik dan ook een fles in want in ons vrolijke kikkerlandje is dit goedje minstens drie keer zo duur. Het maakt je haar super zacht en minder droog. Ideaal voor mijn lange lokken, helemaal als ik weer te lang in de zee heb gespeeld. Dit jaar zit er ook een reisverpakking Morokkan Oil in mijn tas. Benieuwd of die mijn liefde voor Biosilk kan doorbreken:)

Ik ben nieuwsgierig, welke producten moeten met jou mee op reis?


Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

2 Reacties

  • Ragna schreef:

    Lovea zonnebrand is ook mijn favoriet, erg fijn spul en werkt ook goed, ik verbrand normaal al in de schaduw. Ook fijn dat ze er spray varianten van hebben, dat plakt niet zo.
    Verder zijn de cremes en scrubs van Earth Line in grote getallen aanwezig bij ons in de badkamer.

  • Margriet schreef:

    Er gaan alleen gifvrije middelen mee, sinds zo’n jaar of 12. Yves Rocher is inderdaad niet te vertrouwen, weg ermee. Earthline en Sealine hebben een aantal lekkere producten, en Puravita, allemaal verkrijgbaar bij De Tuinen of het reformatie mannetje op de weekmarkt. Die hebben ook het BDIH keurmerk. Verder een petje tegen teveel zon tussen 12.00 en 15.00. Met dit alles scoor ik nog altijd complimentjes

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.