Things I love about luxury hotels

Ook al ben ik een kampeerder in hart en nieren, van een beetje luxe ben ik niet vies. Sterker nog, ik geniet er echt van. Het is toch heerlijk om jezelf af en toe te verwennen met luxe? Door mijn vele reizen heb ik al vaak in geweldige hotels mogen verblijven. Ik voel me dan als een klein kind in een snoepwinkel. Het eerste wat ik altijd doe als ik ingecheckt ben kamer is m’n vriend bellen met FaceTime en hem een rondleiding geven door de kamer:)

Het Koh Tao incident
Mijn vriend pest me nog steeds regelmatig met het Koh Tao incident. En dan het liefst waar andere mensen bij zijn:) Jaren geleden heb ik het namelijk gelapt om als een verwend kreng te gaan huilen omdat het hotel niet luxe genoeg was. Ja echt! Na een lange dag reizen streken we op Koh Tao neer in het eerste de beste lowbudget backpackers hotels dat we tegenkwamen. Daar ging mijn droom van een romantisch hotel met z’n tweetjes. Tranen met tuiten! Ik leek Paris Hilton wel, oeps… Het werkte overigens wel. De volgende ochtend verruilden we onze shabby kamer voor een luxueuze Thaise bungalow met adembenemend uitzicht op de zee. Ain’t no shame in my game;)

Things I love about luxury hotels
Logeren in een luxe hotel is fijn. Heel fijn zelfs. Wat ik er leuk aan vind? Onder andere dit:
# Een ontbijtbuffet waar je normaalgesproken alleen maar van kunt dromen. Compleet met super foods, honderd soorten brood, verse sapjes en hemelse toetjes.

# Er is bijna altijd een gym, zwembad en beautycentrum. Nog meer verwennerij!

Luxe hotels  - 3

# Een bed waar je eigenlijk nooit meer uit wil en satijnen lakens waar je thuis alleen maar van kunt dromen.

# 24-Uurs roomservice. In Lima heb ik na het stappen middenin de nacht ongegeneerd een carpaccio besteld;)

Luxe hotels  - 2

# Een badkamer waar je thuis alleen maar van kunt dromen. Compleet met walk-in shower en een mega groot ligbad.

# Eindelijk je sjieke jurkjes kunnen dragen. Niemand kijkt er van op als je in vol ornaat de lobby binnen loopt.

# Bonbonnetjes, cupcakes, verse sapjes, biologische theetjes een mini fles champagne op je kamer. En alles wordt dagelijks aangevuld. Yummie!

# Iedere avond een keurig opengeslagen dekbed met je pantoffeltjes ervoor zodat je zo je bedje in kunt duiken.

En welke mis ik nog?


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter