There’s a new kid in town: Meet Vi’s new love!

Maanden heb ik me er op voorbereid. De komst van onze kleine travel boy. Hoe dichterbij het kwam, hoe ongeduldiger ik werd. Stiekem hoopte ik op een ‘early arriver’. Tevergeefs natuurlijk want voor iemand die met privé aangelegenheden zelf altijd te laat is (sorry, peeps I’m the kind of girl that doesn’t wear a watch and doesn’t feel the urge to be on time either) had ik kunnen weten dat de kleine man precies zou komen zodra hij er klaar voor was.

En dat was hij vier dagen later dan gepland (ik zweer je dat het vier maanden leken!) op 22 januari. 21 Januari eigenlijk, maar met een ‘dare devil‘ als mamma kreeg de travel boy direct een avontuurlijke start voor zijn kiezen die eindigde op de O.K.

It’s D-Day!
Mijn liefde en mijn broer Camiel zijn op ‘D-Day’ geen moment van mijn zijde geweken (Oke, behalve toen ik mijn elastiekjes vergeten was en mijn haar vast wilde hebben… en toen ik ineens zin had in cake… of toen ik vond dat mijn ouders -die al uren beneden in het ziekenhuisrestaurant zaten- een update moeten krijgen… of toen Manon gebeld moest worden #RunBroRUN!) Natuurlijk presteerde Camiel het zelfs op deze dag om -zoals het een liefdevolle broer betaamt- me hier en daar te dissen en ons aan het lachen te krijgen:)

Zo verstreek de tijd toch nog enigszins snel (voor mij, ik geloof dat de wachttijd van 18 uur voor de meesten bijna ondraaglijk was;) En toen was hij er ineens. Kleine Yale (Yale Julius), die vanaf het eerste moment met zijn eigenwijze kijkers de wereld in staarde en nog steeds iedere dag verwoede pogingen doet alles wat het leven voor hem in petto heeft in zich op te nemen en te begrijpen. Fiek en Manon zijn niet bij hem weg te slaan. Wij ook niet natuurlijk:)

Meet this little globetrotter
Vandaag, op de dag dat hij maarliefst drie weken oud is, hoog tijd om deze wereldburger aan jullie voor te stellen. Meet my new love: Yale!


Vi

IMG_5913

IMG_5864

IMG_6092

IMG_5986

IMG_6038

IMG_6385

IMG_6278

IMG_6430

Processed with VSCOcam with f2 preset

IMG_6477

IMG_6336

IMG_6135

We zijn genomineerd voor de Bloscar Awards 2014! En we zouden het tegek vinden als je op ons stemt. Dat kan wekelijks via deze link, vervolgens scrol je iets naar beneden en klik je op de groene ‘STEM’ button. Je kan zelf ook een ticket t.w.v. € 300 winnen!

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

16 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.