Super-de-luxe: enjoying sunset bij Bloemendaal aan Zee

Voor mij staat luxe gelijk aan genieten. Dat kan de ene keer zijn in een heerlijk resort als Martinhal in Portugal, waar je jezelf compleet in de watten kunt laten leggen. Maar net zo goed word ik blij van een onverwachte zonsondergang, bij ons strandhuisje in Bloemendaal bijvoorbeeld.

De zon in de zee zien zakken in bloemendaal
Binnen 10 minuten (met de auto) ben ik van mijn huis bij ons strandhuisje in Bloemendaal. Vaak zeg ik dan ook gekscherend dat ons strandhuisje in de achtertuin staat. En in die achtertuin worden we veel te vaak getrakteerd op fantasische sunsets, die je eigenlijk zo in een lijstje kunt stoppen. Het geeft een ultiem gevoel van luxe. Voor je eigen plekkie, op het strand met de voetjes in het zand genieten van het mooiste dat de natuur ons kan geven. Een aantal van mijn favorieten:

Sunset bij Bloemendaal

  

MEER WETEN OVER HET HEBBEN VAN EEN STRANDHUISJE?

  • Lees hier hoe je een strandhuisje bij Bloemendaal kunt krijgen.
  • Wat eet je zoal bij het strandhuisje? Hier een heerlijk zomers recept.
  • En hier vertel ik hoe het opbouwen van een strandhuisje werkt.


    Bonnie

    You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.