Special thanks to a special team

Het leuke van het hebben van een platform als GirlsLove2Travel, is dat je het ook kunt gebruiken om mensen -die moeite voor je hebben gedaan, hun nek hebben uitgestoken of je hebben geholpen als je echt even hulp kon gebruiken- in het zonnetje te zetten.

We vertellen jullie vaak over fijne hotels en bijzondere restaurants. Soms is het goed om even extra stil te staan bij de mensen die deze fijne plekken zo onvergetelijk maken. Daarom vandaag geen tropisch avontuur maar een diepe buiging naar een groep medewerkers uit een Nederlands hotel die een digitale ‘high five’ verdienen.

highfive

I’m a supporter
Dit weten jullie niet van me, maar ik ben een trouwe supporter. Geen voetbalsupporter maar een hockeysupporter. Nu heb ik zelf nog nooit een hockeystick aangeraakt. Nou ja, misschien twee keer toen ik in de eerste klas van de middelbare zat. Mijn gymlerares merkte terecht op dat mijn ‘piont of interest’ niet de bal, maar schenen van bijna scorende klasgenootjes waren *whoops*. Dat was het einde van mijn hockey carrière. Mijn houten stick werd vervangen door een plastic exemplaar en ik verloor definitief interesse in de sport. Tot nu dus, want tegenwoordig vind je me trouw langs de lijn als het eerste dames elftal van Amsterdamse Club Pinoke het veld op gaat. Why? Mijn grote liefde is de coach:)

Underdog Pinoke
Voor wie geen verstand heeft van hockey, Pinoke speelt met haar dames in de “eredivisie” van het Nederlandse hockey. Op het hoogste niveau zijn deze girls de underdog (toekomstige upperdogs:). En zo gebeurde het dat ze hun plek in deze klasse recentelijk moesten verdedigen… in Tilburg. Om voor hun plek te kunnen vechten moesten er met spoed slaapplaatsen geregeld worden voor diezelfde avond. Stress in de tent dus. En dan is het fijn dat mensen voor je klaar staan. Zonder morren, op zaterdagavond, met de grootste zuidelijke hartelijkheid terwijl we steeds heen en weer moesten bellen. Alles werd uit de kast getrokken en er werd mee gedacht alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Daarom verdient dit team een pluim! (Een noot voor de Hoteldirectie: jullie hebben goud in handen!:)

20140624-190033-68433701.jpg

Thank you Team Ibis Tilburg!
Bedankt team! Voor jullie snelle schakelen. Voor het mee denken met deze sporters. Voor jullie flexibiliteit. Voor het gezonde ontbijt als basis voor de wedstrijd. En boven alles voor de continue lach waarmee jullie alles regelden. Jullie zorgden voor de nachtrust die nodig was om te laten zien waarom Pinoke Dames 1 in deze klasse hoort.

En voor wie nieuwsgierig is naar het resultaat: The girls made it! (0-3) Op naar een nieuw sportief seizoen!


Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

10415642_291541351013511_7282276312532982411_n