SEE BUY FLY – SHOPPEN OP SCHIPHOL

Met de vele vlieguren die wij als travel girls maken, hebben we er een beetje een sport van gemaakt om de tijd op het vliegveld zo kort mogelijk te maken. Wachten is toch een beetje zonde van je tijd;) Behalve op Schiphol! Daar zijn we het liefst zo vroeg mogelijk. En dat heeft niets te maken met de drukte of de controles. Welnee, het zijn de winkels. Al die fijne en vernieuwde winkels. Waarom shoppen op Schiphol zo fijn is? Let me tell you.

Scoor hier een voucher om met korting te shoppen op Schiphol!

#Wie wat vergeet, heeft wat
Mijn theorie is sowieso altijd dat je op reis een heel eind komt met je paspoort en je credit card. Dat geldt zeker op Schiphol. Van tandenborstels tot zonnebrillen en bikini’s, mocht je iets niet in je koffer hebben zitten dan heeft Schiphol een (misschien zelfs wel beter) alternatief.

#Souvenir
Sinds een paar weken ben ik weer terug op Nederlandse bodem, maar de afgelopen 2 jaar woonde ik in Newcastle. Je kunt je niet voorstellen hoe blij ik was met al die mensen die met Old Amsterdam of stroopwafels op bezoek kwamen. Gekocht op Schiphol natuurlijk.

Shoppen Schiphol
#What’s new
Mijn lief is een gadget freak. Zeker als het aankomt op koptelefoons. Het beste geluid, de minste ruis én gebruiksgemak. Iedere keer als we op Schiphol zijn lopen we dan ook even de electronics store binnen. Met één vraag: Hoe staat het ervoor met de Bose noise canceling wireless head phones. En toen waren ze er ineens. Had ik mooi niet geweten zonder Schiphol;)

#Leesvoer
Ik vertrek maar al te graag iets eerder naar Schiphol om uitgebreid in de boekenwinkels te shoppen. Allereerst duik ik de hoek met magazines in voor een stapel van die foute celebrity gossip bladen. Heerlijk te verslinden leesvoer voor tijdens het vliegen:) Daarna nog een goed boek uit de top 10 and I’m ready for take off.

Love,
Fiek