Travel tip – Secret Escapes

Begin deze maand kreeg ik van Secret Escapes een uitnodiging om hun 2-jarig bestaan in Nederland met ze te vieren. En je begrijpt, een feestje sla ik natuurlijk niet af:) De alcoholische versnaperingen hebben danwel tijdelijk plaatsgemaakt voor virgin cocktails, een feestje is er zeker niet minder gezellig om.

secret escapes betaalbare luxe

Betaalbare luxe
Misschien weet je (net als ik tot voor kort) niet precies wat Secret Escapes precies is en wat ze doen. Het is een platform waar je tegen kortingen van soms wel 70% luxe accomodaties kunt boeken. Betaalbare luxe dus. Who doesn’t like that? De aanbiedingen variëren van hotelovernachtingen tot aan vakanties. Stuk voor stuk in het wat meer exclusieve segment. Iets wat normaal gesproken meestal boven je budget is.

Overnachten in eigen stad
Secret Escapes weet hoe ze een feestje moeten vieren hoor. Samen met de andere genodigden mocht ik proeven van de luxe waarvoor ze staan. We begonnen met een boottocht door de Amsterdamse grachten compleet met champagne & aardbeien met chocolade. Daarna borrelen op grote hoogte in het nieuwe icoon van onze hoofdstad; de Adam Tower. Om het geheel af te toppen mochten we overnachten in het tegekke Sir Adam Hotel.

There is nothing wrong a little luxury now and then:)


Manon

secret escapes betaalbare luxesecret escapes betaalbare luxesecret escapes betaalbare luxe