Roxy report | Girls just wanna have fun

Ik hou van het strand. Ieder jaar kijk ik er naar uit om lekker te zonnen: voeten in het zand, chillen en wijntjes drinken. Vorig weekend was het alles behalve luieren! Ik beleefde een super sportieve dag dankzij Roxy. Samen met vriendin Joyce deed ik mee aan de ‘Roxy Fitness Outdoor Day’ bij Hart Beach en wat voelde dat goed. Roxy rocks!

Show that fashion!
Met de zonnestralen op onze bol en een juice in de hand zitten we front row we bij de modeshow van de coole items van Roxy. En ken je hun ‘Pop Surf Collectie‘ al? Ik denk alleen maar: hebben, hebben hebben!

Love yourself, love your food
Bij de enthousiaste meiden van Oh My Goodness krijgen we bij de healthy food workshop wijze lessen over gezonder leven. Wees lief voor jezelf en verwen jezelf met puur eten. Tijdens de workshop snoepen we van Goij bessen en moerbeien, het is even wennen maar eigenlijk best lekker.

food1

Met een glimlach delen de meiden handige tips&tricks voor een gezondere lifestyle. Wist je dat je naast bakken in kokosolie, de olie ook kan gebruiken als lipgloss? Met een quiz testen we onze gezonde kennis en tot slot maken we een gezonde chocomouse van cacao, avocado, banaan, citroen en kokosmelk. Yumm!

food2

Work that body!
Een zweet-date hadden we met beach-fit Skiffa. Met deze pittige work-out gegarandeerd een bikini-proof body. De foto’s zeggen genoeg:

fit
(Foto credit middelste foto: Annelies Bruins)

Na het surfen en de beach fit tijd om te relaxen. Yoga op het strand, wat is dat genieten! De zilte zeelucht, een fris briesje en gloeiende wangen van de zon en inspanning. Ogen gesloten, dicht bij jezelf, heerlijk.

Na alle toffe workshops hebben we lekkere trek. We smullen van een lekker bio-bbq en genieten we van de optredens. Wat een fijne vibe! Vol energie, met een verbrande neus en een beetje spierpijn voldaan naar huis. Tot volgend jaar Roxy en Hart Beach!

Bekijk hier de video!


Tess