Back to nature in de Rhön – Photo Diary

Zo stads als ik stiekem ben, zo heerlijk vind ik het om af en toe de drukte te ontvluchten en de natuur in te duiken. Niets is lekkerder dan je hoofd leeg maken en een frisse neus te halen aan zee, tijdens een wandeling in het bos of hoog in de bergen. De uitnodiging om het natuurgebied de Rhön in Duitsland te mogen ontdekken, net in de twee weken die ik vrij had van werk, kwam dan ook heel goed uit.

De prachtige, nog onontdekte, groene landschappen van de Rhön kun je wandelend, op de rug van een paard of gewoon op het fietsje ontdekken. Tussendoor laad je jezelf op in de knusse restaurants met lokale specialiteiten (FOREL!) en, volledig in Duitse stijl, met een heerlijke pul bier.

Voordat ik je meer ga vertellen over de meeste leuke, interessante of juist ontspannen activiteiten, geef ik je hieronder alvast een voorproefje van het moois dat dit natuurgebied in ons buurland je te bieden heeft.

Love,
Marès

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Rhön Duitsland natuurRhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur Rhön Duitsland natuur