Kaapstad wat ben je mooi

Alweer bijna anderhalve week ben ik terug uit Kaapstad en meer dan een kort raceverslag heb je nog niet van me gezien. Dat kan natuurlijk niet! De hoogste tijd dus om je wat meer te laten zien. We bezochten Kaapstad natuurlijk voor de Two Oceans Marathon én om geld in te zamelen voor Stichting Run4Schools. Maar we deden zoveel meer!

Kaapstad is zo’n stad waar je geen genoeg van krijgt. Er is zoveel te ontdekken, de ligging is onwaarschijnlijk mooi en het kent heel veel kanten. De ideale manier om de stad te leren kennen is door gewoon een auto te huren en te gaan toeren. Laat je verrassen. Zo stonden we, na een veel te fotogenieke tocht over Chapmans peak, uit te kijken over een strand toen we ergens muziek hoorden. Uiteindelijk kwamen we terecht in een verstopt bungalow park (eigenlijk niet het juiste woord…), Monkey Valley, waar we met uitzicht over zee genoten van wijn, kaas en muziek. En dat allemaal op de eerste dag…

De stad zit vol met dit soort verrassingen. En dat maakt het ook zo mooi. Door 2 surfers naar een geweldig strand gestuurd worden, alle toetjes van de kaart bestellen bij het Jonkershuis onder het genot van hun heerlijke wijnen, steak tartare eten terwijl de zon op de achtergrond de zee in zakt, een hele middag op het strand zitten om de diezelfde zon nog een keer in de zee te zien zakken. Bekijk de foto’s maar… Kaapstad rockt.


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Alle fotos door de veel te getalenteerde Joyce Bongers

kaapstad10 Kaapstad8kaapstad6 kaapstad4 kaapstad9kaapstad5Kaapstad1 kaapstad2kaapstad13 kaapstad12

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.