Praag in beeld

In een nieuw land ontdek je af en toe nieuwe kanten van jezelf. Dat is ook het mooie van reizen. Zo ook in Praag. Ik had vlak voor vertrek een prachtige nieuwe camera gekocht en die sleepte ik natuurlijk overal mee naartoe. Maar toen ik na de eerste dag  thuis kwam, zag ik toch wel een duidelijke fascinatie… Voor de Praagse architectuur! En ik had geen idee dat ik dat zo interessant vond;) Daarom vandaag weinig tekst, maar vooral veel kijken. Naar ons Praag in foto’s.

Architecture (een kleine greep, zoals ik boven al uitlegde;)
building1 building2 building3 building4

Food (oh wat hebben we toch lekker gegeten daar!)
food3 food2 food1

Sleep (we hadden echt een droomappartement geregeld via AirBnB)
room4 room3 room2 room1

Some personal pics (We hebben genoten met z’n drieën)
DSC_0079 DSC_0125 DSC_0127 DSC_0134


Fiek

15 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.