Photo diary | Wintersport in Kirchberg & Brixental

KitzbuhelerAlpen7Vanuit de stoeltjeslift richting de top van de berg valt me direct op hoe stil en daardoor sereen alles is. Het oneindige uitzicht, de witte pistes en die koude lucht. Sneeuw heeft iets wonderlijks, iets magisch. Er lijkt een zachte witte deken te liggen die er prachtig uit ziet. Ik ben in het ‘Winter Wonderland’ van Kirchberg, Westendorf en Brixental!

Wintersport & food heaven
Precies één week was ik terug in Nederland toen de bergen van Kirchberg en Brixental me riepen. En zo ging ik van het Zuid-Afrikaanse zomer zonnetje naar een dik pak sneeuw. De kou trotseerde ik met liefde want niet alleen op sportief vlak is dit gebied mijn grote vriend, mijn smaakpapillen herinneren zich de ‘Koch Art‘ van mijn zomerse ontmoeting met dit gebied als de dag van gisteren. Dit is een food heaven!

Die smakelijke ‘food stories’ volgen snel (‘my oh my’ wat was het weer lekker) vandaag maak ik je lekker met mijn favoriete ‘winter wonderland foto’s’.

*gooit een digitale sneeuwbal*

Ga jij de sneeuw nog in dit jaar?


Vi

KitzbuhelerAlpen5KitzbuhelerAlpen3KitzbuhelerAlpen4KitzbuhelerAlpen10KitzbuhelerAlpen1KitzBuhelerAlpen6KitzbuhelerAlpen11KitzbuhelerAlpen2

1 Reactie

  • Lisa schreef:

    Ziet er erg mooi en gezellig uit allemaal! Ik vertrek over een paar weekjes richting Königsleiten in Oostenrijk, kan eigenlijk niet meer wachten!

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.