Photo diary | Havenstad Ålesund (Noorwegen)

Vi werd eerder al verliefd op het Noorse Stavanger. Nu heeft Noorwegen ook mijn hart gestolen! Betoverd ben ik door Noorse westkust: de prachtige natuur, de landschappen in tientallen tinten groen, steile bergpieken met vele rotswanden, de zilte zee, de frisse berglucht, de vrijheid en de rust. Verscholen tussen de fjorden en vlak aan zee ligt het sprookjesachtige stadje Ålesund. National Geographic heeft de stad zelfs uitgeroepen tot één van de zes mooiste havensteden van Europa. En ik begrijp waarom.

Adventure awaits!
Vanuit Ålesund maakte ik vorige week een avontuurlijke trip door de wonderschone natuur. Binnen twee uur (met de KLM cityhopper) zette ik voet op Noorse grond. Nooit eerder stopte ik sportschoenen in mijn koffer, en nu kan ik niet wachten ze weer in te pakken. Wat denk je van hiken op de Slogan berg in de Sunnmøre Alpen, keihard varen in een RIB-boat en kajakken in de Geirangerfjord? Gaaf he! Binnenkort vertel ik je meer over mijn super sportieve avontuur. Voor nu lekker plaatjes kijken.

Droom weg bij deze mooie foto’s.


Tess

TessNorway3

TessNorway2

TessNorway16

TessNorway14

TessNorway11

TessNorway13

TessNorway10

TessNorway8

TessNorway14

TessNorway4

TessNorway6 TessNorway

TessNorway9

6 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.