Colorful wine town Bad Neuenahr (GER) | Photo Diary

Vroeger ging ik ieder jaar met mijn ouders naar Duitsland. Mijn ouders gaan nog steeds, ik ben rond mijn zestiende afgehaakt. Het beeld dat ik daardoor van Duitsland heb is jammerlijk verouderd. Hoog tijd dus om in de auto te stappen en de wijnstreek Rijnland-Palts te verkennen. Want als een gebied een ‘Red wine hike’ door de wijngaarden -langs allemaal wijnhuizen- heeft, dan kan het niet anders dan een prachtige bestemming zijn. Toch?

And the cutest town of Germany award goes to: Bad Neuenahr
Eerlijk is eerlijk. Als ik hoor dat er wijntastings en wijnwandelroutes zijn ben ik al om. Een beetje wijnkenner weet dat Duitsland een ster is in witte wijnen. Wist ik veel dat ik in het schattigste stadje van Duitsland terecht zou komen! De wijn avonturen volgen. Vandaag neem ik je visueel mee naar een prachtige plek midden in de natuur op slechts drie uur van Amsterdam. Ik ben zo verkocht dat ik begin juli terug ga met mijn twee favoriete mannen. Check this out:

“Let us celebrate with wine and sweet words!”


Vi

#joingermantradition

Rhineland6Rhineland7Rhineland9Rhineland5Rhineland12Rhineland10Rhineland11Rhineland3Rhineland1Rhineland14Rhineland16Rhineland17Rhineland18Rhineland20Rhineland23Rhineland19Rhineland21
Rhineland2

 

 

7 Reacties

 • Tikva schreef:

  Ik vind Duitsland echt een ideaal land voor korte vakanties en stedentrips zeker met kinderen maar dit plaatsje kende ik nog niet. Bedankt voor de tip!

  • Viola schreef:

   Graag gedaan Tikva! Ik ga binnenkort terug met mijn kleine jongen en weet zeker dat het heerlijk wordt. Ik was helemaal vergeten dat de wereld zelfs zo dichtbij als zo mooi en anders is:) Lfs, Vi

   PS: wat is jouw favo plek? Ik heb nog een heel land te ontdekken:)))

 • Jessica schreef:

  Wat een heerlijke foto’s! En ik zie dat het vanuit Brabant maar twee uurtjes rijden is, dus perfect voor een weekendje weg <3

  • Viola schreef:

   Ja echt! En ik heb nog niet eens verteld dat alles ook nog eens een derde minder kost *oeps* zorg dat je extra ruimte hebt om flessen wijn mee terug te nemen:) Lfs Vi

 • Appie Beijer schreef:

  Eindelijk weer eens iemand die weet hoe je een wijnglas vast moet houden …. daar kan onze koninklijke familie een voorbeeld aan nemen. Bedankt voor de mooie foto’s!

 • Yvonne schreef:

  Wat een superleuk en kleurrijk plaatsje… echt nog nooit van gehoord. Bedankt voor de tip! Handig trouwens, die kaart erbij, ik vroeg me nl meteen af of dit ergens mee te combineren valt als kort-weekendje-weg-uitstapje :)

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.