Bye bye Summer | Overwinteren in Kaapstad

Jeemig, ik kan het gewoon bijna niet geloven. Het is alsof ik gisteren ben aangekomen in Zuid Afrika en vannacht vlieg ik al weer terug. Best spannend, want voor het eerst in mijn reizende leven vlieg ik alleen met kind en laat de kleine jongen nu net het klimmen, klauteren, kruipen en zelfs lopen hebben ontdekt. Naast een extra lading tassen en de beste (en vooral kleinste) stroller (met de naam Easylife:)) ooit, ben ik dit keer dus bewapend met vrolijke zakjes met oordopjes en iets lekkers. Hopelijk komt het niet zo ver;)

We had a blast!
Wat was het fijn om te overwinteren in Kaapstad, om met z’n drietjes de wereld te ontdekken en natuurlijk om mijn lieve broer te zien. Wat was het heerlijk om ons te laten verwennen in de fijnste restaurants, en te leren over de beste wijnen. Mijn voornemen om in de komende tien jaar uit te groeien tot een wandelende wijn-enceclopedie is wederom bevestigd.

Dus voordat ik volgende week de -ik kan het nu nog bijna niet geloven- Oostenrijkse sneeuw van de Kitzbüheler Alpen in stap, vandaag nog één keer mijn Zuid Afrikaanse avonturen in beeld. Zo fijn is overwinteren dus…


Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

zuid afrika 8 zuid afrika 9 zuid afrika 3 zuid afrika 2 Zuid Afrika 12 zuid afrika 5 zuid afrika 4 Zuid Afrika 11 Zuid Afrika 10 zuid afrika 6 zuid afrika 7 Zuid Afrika 1

7 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.