Oui oui, Paris

Gister schreef Lucy dat er altijd genoeg tijd is voor een reisje en aangezien ik maandag al wist dat dat artikel er aan zat te komen heb ik haar goede raad maar meteen in de arm genomen. Woensdag stapte ik vroeg in de auto om al in de middag voet te zetten in de stad van de liefde. De zon scheen, het voelde als zomer en dan is de stad natuurlijk op haar mooist. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik trouwens alweer gewoon in ons kikkerlandje. Flash trippin’ at its best!

Natuurlijk genoot ik van een steak tartare, natuurlijk dronk ik wijntjes en natuurlijk proefde ik van Parijse cocktails in een van de hippe barren. Oh en een selfie voor de Eiffeltoren mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Parijs, you were awesome!

foto 1-1

foto 1

foto 2-1

foto 2

foto 3-1

foto 3

foto 4 copy

foto 4-1 copy

foto 5-1

 


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.