Organic travel gear | 5 x must-haves voor kids

Reizen is een avontuur en reizen met een kleintje maakt dat avontuur misschien nog wel groter. Reden om dan maar thuis te blijven? Hell no! Met de juiste travel gear draai jij je hand niet om voor een trip met je kiddo(s). Als dat geen ultieme luxe is;) Wie kinderen heeft weet het: aan spullen voor kleintjes geen gebrek -sterker nog, als ‘new-be parents’ ben je het doelwist van menig merk want wie wil er nu niet het beste voor zijn kroost $$$ ketjing $$$. Vandaag daarom dus een lijst met organic must-haves voor jouw little traveler.

Mijn favoriete organic travel gear voor kids

BabyTravelGear5

#1 GreenTom
I love love love this stroller! Volledig gemaakt van gerecycled materiaal, in tegekke kleuren verkrijgbaar en qua zitconfort een luxe wagen voor mini-you. Deze GreenTom is de groenste ter wereld en ziet er ook nog eens uit om op te eten. De klep beschermt dat kleine snoetje lekker tegen de zon, er zit een bakje onder voor spullen, hij klapt makkelijk open en dicht, weegt niks and looks damn good in photos :)) Hun missie is prachtig: “het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee we de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken.”

Tip: omdat je m in moet checken zou ik er een reistas om heen doen. Ik ben zo verkocht op mijn mint-groene ride -die perfect past bij mijn summer outfits-dat ik er niet aan moet denken dat er bagageband strepen op komen. No way Jose:)

BabyTravelGear11

# 2 Gundara Travel Bag
Wie op reis gaat heeft een tas nodig, ook voor de kleine. Nu is het aanbod plastic-nylon-achtige tassen gigantisch maar zelden zit er iets bij met een mooi verhaal en eerlijke materialen. Tot je over Gundara leert. Deze fair trade leather bags komen onder andere uit het geteisterde Afghanistan waar locals met man en macht werken aan de wederopbouw van hun land. En dat doen ze in dit geval op de meest ambachtelijke manier. Gundara draagt op prachtige manier een steentje bij.

Deze tas is handgemaakt en van prachtige kwaliteit. Geen wieltjes, geen plastic kleuren en vooral geen gifstoffen. Ze hebben trouwens veel meer dan tassen en door hun producten te kopen draag jij ook je steentje bij een een betere toekomst voor dit prachtige land. Ik ben er op (oh en had ik al verteld dat deze ‘big boy’ makkelijk voor een week luiers en kleding voor de kleine kwijt kan;)) en hoe ouder hij wordt, hoe mooier en zachter (net als wijn en vrouwen eigenlijk;).

BabyTravelGear16

# 3 Me&miniMe arm/enkelbandje 
Zodra je kleine avonturier kan lopen moet je scherp zijn. Alles wat de wereld te bieden heeft is nieuw dus dartelt de kleine steeds achter alles aan wat zijn aandacht trek. Een vlinder: hoera! Een bal, jaaaaa… en weg is ie:) Op reis dus extra fijn om te weten dat -mocht de kleine speurneus op onderzoek uit zijn gegaan en je kwijt zijn geraakt- hij met een belletje terug naar jou gebracht kan worden. Super slim en voor een jongensmama zoals ik leuk omdat er te lieve armbandjes met cute quotes voor mij tussen zitten *smile*. Dit vind ik zo slim en leuk dat ik hier niet op onderzoek ben gegaan of het wel helemaal organic is… *oeps* sorry!

BabyTravelGear18

# 4 NAÏF
NAÏF is een verzorgingslijn voor kleintjes. Allemaal gemaakt met natuurlijke oliën en extracten, zoals avocado, macadamia en amandel olie. Hoe mooi is dat! Omdat de huid van kinderen super gevoelig is, heb ik vanaf de eerste dag Yale’s producten belangrijker gevonden dan die van mezelf. Geen gifstoffen op zijn zachte huidje is mijn missie. En dat lukt fantastisch dankzij dit merk.

Tof om te weten: NAIF is ontwikkeld door twee ‘awesome Dutch daddies’. Zoals ze op hun site schrijven: “Vol verbazing merkten we, als kersverse vaders, dat kwaliteit bij babyverzorging niet zo belangrijk was. Dat moest anders! Dus hingen we onze glansrijke carrières aan de wilgen om te gaan ondernemen en de wereld van babyverzorging te veranderen.” Eerlijk en daarom heerlijk:)

BabyTravelGear9

# 5 Ella’s Kitchen
De pappa’s doen het goed want ook bij Ella’s Kitchen heeft een papa besloten zijn handen uit de mouwen te steken. Gezondheid begint bij wat je eet en dat hoort natuurlijk naast lekker vooral gezond en gifvrij te zijn. Dat het dan ook nog eens ideaal is om mee te nemen op reis maakt dit tot een must-have als je op vakantie gaat met de kleine. Handig voor in de auto, lekker om in te vrienzen als knijpijsjes en 100% biologisch. Er gaat geen reis voorbij zonder Yale’s favoriete smoothies:)

Heb jij nog heerlijke, eerlijke travel gear tips voor kleintjes?

“The greatest gifts you can give your children, are the roots of responsibility and the wings of independence.”

Love,
Vi

BabyTravelGear2BabyTravelGear1BabyTravelGear12
BabyTRavelGear14
BabyTravelGear3
BabyTravelGear13
BabyTravelGear15
BabyTravelGear7
BabyTravelGear17

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.