Olympic Experience (Den Haag, Scheveningen) | 7 redenen om te gaan

Olympic Experience Den Haag Scheveningen
Manon en ik reisden afgelopen weekend samen met onze kleine vriend Yale af naar Den Haag. Dé sportieve hoofdstad van ons land. Al jaren zetten ze in ‘onze hofstad’ alles op alles om de liefde voor sport over te brengen. Daarom is het ‘The Hague Beach Stadium’ in Scheveningen speciaal voor de Olympische Spelen omgetoverd tot Olympic Experience. Compleet met sportieve attracties, food trucks en natuurlijk een flinke dosis Oranje koorts hadden we de dag van ons leven. Daarom vandaag 7 redenen om ook te gaan nu het nog kan!Olympic Experience Den Haag Scheveningen
# Het is een sportief pretpark
Het is zomervakantie en dus gaan duizenden landgenoten naar een pretpark om massaal achter elkaar in de rij te gaan staan. Dat kan dus anders! Oké er is geen achtbaan, maar wel een kartbaan, fietscross, rodeo paard, trampolines, judoles, hockeyles en ga zo maar door. Maar liefst 30 sportbonden staan klaar om je les te geven. Dit zou het hele jaar door open moeten zijn!

# Clinics
Als wij niet naar Brazilië kunnen halen we Brazilië gewoon naar Den Haag met samba en capoera clinics! En don’t worry, als je niet echt los in de heupjes bent kan je ook meedoen met een clinic in bijvoorbeeld worstelen of boksen. Niemand die daarna nog met je durft te sollen;) Benieuwd wanneer je welke clinic kunt volgen? Het programma check je hier.
Olympic Experience Den Haag Scheveningen Olympic Experience Den Haag Scheveningen
# Tegek voor jong & oud
Er is volop fun voor jong & oud. Yale heeft serieus de dag van z’n leven gehad. Hij wilde zelfs liever hockeyen dan een ijsje! Dat zegt wel wat toch? Ook gezellig om met een groep vrienden te gaan. Bijvoorbeeld eerst een paar potjes beachvolleyballen, een paar #teamNL wedstrijden kijken en daarna aan de borrel.

# Entertainment
Er kan ook gedanst worden! Gedurende de gehele Olympic Experience is Crazy Piano’s de huisband en draaien de Radio538 DJ’s de nieuwste platen. Diverse andere artiesten maken er ook hun opwachting. Wie en hoe laat check je hier.
Olympic Experience Den Haag Scheveningen
# It’s cheap! (ja, echt)
De kosten van een dagje wachten in de rij van een pretpark kunnen echt beangstigend zijn. Een klein online onderzoek leerde ons dat het start vanaf 30 euro per persoon en snel oploopt *slik*. De kaartjes voor de Olympic Experience daarentegen kun je online kopen en kosten €10 voor een volwassene en €5 voor een kind (4 – 18). Voor dit bedrag ben je de hele dag zoet en valt de kleine gegarandeerd in de auto al in slaap.

# Sport, fun, EAT, repeat
We hebben het nooit onder stoelen of banken gestoken dat we gek zijn op sporten, eten…. én wijn. Ondanks dat sport hier de boventoon voert, kun je hier ook gewoon een oer-Hollands biertje scoren, versgemaakte patatjes eten of jezelf verwennen met sushi (en dus dat wijntje;) YUM!

Olympic Experience Den Haag ScheveningenOlympic Experience Den Haag Scheveningen
# De saamhorigheid van #teamNL
Sport verbroederd, jong & oud. Want de beste stuurlui mogen vaak aan wal staan en voetbalfans kunnen elkaar soms niet luchten of zien, maar zodra het om oranje gaat zijn we met z’n allen voor #teamNL. De spanning voelen we samen, de overwinningen vieren we met elkaar. In de Olympic Experience worden alle wedstrijden van #teamNL live uitgezonden op mega schermen waarbij je met je drankje relaxt neerploft op een zitzak of in een strandstoel.

#Tips & tricks:

De Olympic Experience is open t/m 21 augustus.


Manon, Vi & Yale

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Olympic Experience Den Haag Scheveningen

Olympic Experience Den Haag Scheveningen

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.