New York Memories

“NEW YORK NEW YORK!”

I am going to this town! Ik kan het zelf bijna niet geloven, maar over een week is het zover! Dan pakken we het vliegtuig naar de city that never sleeps. Het is voor mij niet de eerste keer dat ik naar deze fantastische stad ga, maar voor mijn vriend wel, dus dat wordt een onvergetelijke ervaring!

Het is alweer 8 jaar geleden dat ik voor het laatst in deze inspirerende stad was. Bepakt en Bezakt was ik helemaal klaar voor mijn avontuur van 2 weken. Ik sliep bij een vriendin die daar woonde en werkte. Vanaf moment één werd ik meteen de stad ingesleept als een echte New Yorker. Geen toeristische attracties dit keer, maar ik werd meegenomen naar dé uitgaansplekken en dé tentjes van dat moment.

Desktop1
Summer in New York
We zaten die twee weken niet stil. We gingen heel veel uit en lieten ons verrassen door de zomer concerten. NB: In de maanden juni, juli en augustus zijn er heel veel gratis concerten, openlucht films, voorstellingen en andere attracties door heel New York heen. Zo waren we naar Good Morning America met John Legend, gingen we naar een concert van Lauren Hill in Brooklyn en waren we bij verschillende optredens in Central Park. Good busy dus ;)

Two times
Toch gingen deze twee weken zo snel voorbij. Hierdoor besloot ik iets heel drastisch te doen. Namelijk bij aankomst in Amsterdam een vriendin op te bellen, die de week erop zou gaan, en vragen of ze het erg vond of ik met haar mee kon gaan. Ze vond het leuk! Ik twijfelde geen moment en boekte meteen weer een ticket naar New York (ik kreeg wat geld terug;)) Dus binnen een week zat ik weer op het vliegtuig richting NY, met dit keer gezelschap van nog een vriendin. De tentjes die we toen bezochten ga ik nu ook weer opzoeken, maar ik hoorde al van verschillende mensen dat de toffe dingen snel komen en gaan.

Ik beloof jullie dat ik met een lijst leuke tentjes en toffe wijkjes terug kom! Maar voor nu wil ik jullie wat foto’s laten zien van deze fantastische maand in New York!

DSCF3731
Ice Coffee in the subway that was extremely hot (It was July)

Screen Shot 2014-05-02 at 13.47.09
Duke Ellington Orchestra in the Blue Note

DSCF3135
New York Feeling @ Coney Island

Screen Shot 2014-05-02 at 15.05.25

Cocktails @ Ganzevoort Hotel

Screen Shot 2014-05-02 at 13.44.55
een bezoekje aan de Victoria Secret mag natuurlijk niet ontbreken ;)

Screen Shot 2014-05-02 at 14.29.37
Ontbijt halen in East Village

Screen Shot 2014-05-02 at 15.10.51
John Legend in Bryant Park

Screen Shot 2014-05-02 at 15.13.04
Bij Marque in Meatpacking district

 

Ben jij wel eens in New York geweest? 


Mila

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter