Most fashionable travel girls | Travel in style

Een kleine biecht, mijn lievelingsapp is die van de Dailymail. Schaamteloze roddels en foto’s van sterren, ik vind het fijn. Een vaak terugkerend ding op die app is ‘de ster op het vliegveld’. En die zien er dan stuk voor stuk gelikt uit. Hoe dan? Als ik mezelf na een 10 uur durende vlucht uit een te kleine stoel bevrijd en in mijn jogging broek op zoek ga naar m’n koffer ben ik alles behalve glamorous. Ik besef dat zij 1st class vliegen, dat het hun werk is om te shinen en dat toch wil ik dit ook. Fris en op m’n knapst door de gate stappen.

En nu heeft British Airways een onderzoek (heel wetenschappelijk) gepubliceerd naar de meest fashionable sterren op het vliegveld. Je begrijpt dat ik aan m’n scherm gekluisterd zat. En jij vast stiekem ook, dus without further ado: De top 5.

#1 Victoria Beckham
#2 Amal Clooney
#3 Kendall Jenner
#4 Angelina Jolie
#5 Gwen Stefani

Eén klik op de namen brengt je naar Google, waar je zelf mag verdwalen in alle plaatjes. Veel kijkplezier!


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter