Gerechten van een Michelinsterren chef thuisbezorgd

Alweer bijna 2 jaar geleden ontdekte ik het fabuleuze restaurant &samhoud places dat bekroond is met maar liefst 2 Michellinsterren. En wat denk je? Op hoog niveau gastronomisch genieten kan ook zonder maar een stap buiten je eigen deur te zetten. De gerechten van Michelinsterren chef Moshik Roth worden namelijk nu ook door fietsbezorgservice foodora bij je thuisbezorgd!

Michelinsterren chef thuisbezorgd foodoraReisinspiratie
Michelinsterren chef Moshik Roth is een food kunstenaar in hart en nieren. De inspiratie voor zijn gerechten haalt hij uit de vele reizen die hij maakt. Uit ieder land neemt hij beste mee en vertaalt dat naar prachtige, verfijnde gerechten. Door deze samenwerking met foodora wil chef Moshik Roth een gastronomische beleving op hoog niveau toegankelijk maken voor iedereen. In de video hieronder vertelt hij meer over zijn achtergrond en zijn grote liefde voor het kookvak.

Deze video is onderdeel van een docu serie van foodora. De ‘foodoracles’ serie bestaat uit een reeks van 11 mini-documentaires waarin chefs uit verschillende steden waar foodora actief is vertellen over hun liefde voor eten. De passie druipt er van af, echt onwijs inspirerend om te bekijken.

Michelinsterren chef thuisbezorgd foodoraThuis uit eten
De tijd van alleen maar vette hap kunnen bestellen is natuurlijk al lang en breed voorbij. En met de gerechten van Michelinsterren restaurant &samhoud places tilt foodora het ‘thuisbezorgd concept’ naar the next level. Het is een echte thuis uit eten beleving, want de bezorgers komen je bestelling niet alleen even snel bij de voordeur afleveren. Nee, deze boys and girls zijn speciaal getraind om de gerechten op te dienen en schenken keurig een bijpassende wijn in je glas. Ideaal voor een romantisch diner met je lief of als je een groep vrienden over de vloer krijgt. Je kunt namelijk voor max. 10 personen tegelijk bestellen;)

Trek gekregen? Bestellen doe je hier. Bon appétit!

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Michellinsterren gerechten thuisbezorgdMichellinsterren gerechten thuisbezorgd foodoraMichelinsterren chef thuisbezorgd foodora