Hotel Love | Mia Resort Mui Ne Vietnam

Als ik in een hotel zou mogen wonen, dan zou ik daar niet lang over hoeven na te denken. Iedere dag in slaap vallen tussen knisperende, schone witte lakens en ’s ochtends lekker wakker worden bij een, meestal, fantastisch ontbijtbuffet. Wie wil dat nou niet? Ik neem je voortaan iedere maand mee naar mijn favoriete hotels ter wereld. Van schitterende resorts in Vietnam tot mijn favorite hotel in mijn eigen stad. I. Love. Hotels.

mia resort 4

The Hotel
Het Mia resort Mui Ne in Vietnam is een van de mooiste hotels waar ik verblijf tijdens mijn reis door Zuid Oost Azië. In een maand reis ik door Vietnam, Maleisië en Singapore en halverwege komen we in het kustplaatsje Mui Ne aan. Het is tijd voor een mini break in onze reis en het Mia Resort blijkt de perfecte locatie voor een ontspannen beach sessie. Het boutique resort heeft een waanzinnig mooi zwembad direct aan het strand en na de hectische steden is het heerlijk om hier een paar dagen niets te doen. Of nouja niets doen? De golven voor het hotel zijn goed!

The Room
Zodra je de kamer binnenstapt kun je niet anders dan zen worden. Het zachte briesje dat door de kamer waait, laat de witte klamboe bewegen. Als je denkt dat het bed er uitnodigend uitziet, dan heb je de badkamer nog niet gezien. Open air bathrooms zijn het helemaal in Vietnam en deze is waanzinnig mooi. ’s Avonds een bad nemen met uitzicht op duizenden sterren. Veel beter wordt het niet hoor.

The Neighborhood
Mui Ne is een klein kustplaatje in Vietnam, heel rustig vergeleken met de andere steden die ik in Vietnam bezocht. Er hangt een hele chille sfeer en het strand wordt druk bezocht door surfers en kiters. Bij het hotel boek je een massage of maak je gebruik van de spa. Liever niet alleen maar luieren? In de buurt van Mui Ne vind je de white dunes en hier voor zonsopkomst naar toe rijden is echt meer dan de moeite waard.

mia resort 3 mia resort 2

Ook slapen in het Mia Resort Mui  Ne? Check de website voor meer informatie.


Lin

En check vooral ook mijn eigen blog, Dailylin

1 Reactie

  • Bram schreef:

    Wauw, dat hotel lijkt me echt perfect!
    Ga ik zeker naar kijken voor mijn rondreis door Vietnam. Thanks voor de tip.
    Hou heel erg van zo’n mooie en relaxte plek.

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.