Invite | #selfiemade masterclass for Run4schools

Het is bijna zover. Over een dikke week stap ik eindelijk weer in het vliegtuig naar Kaapstad. Sinds vorig jaar ben ik gewoon een beetje verliefd. Ik ga echter niet alleen voor de lol. Er staat een pittige halve marathon op het programma vol heuvels, die ik dit jaar wel uit móét lopen, want er staat een flink bedrag op het spel. Niet voor mij, maar voor stichting Run4Schools. Ik vertelde je er hier al alles over:)

invite

Om genoeg geld in te zamelen moeten er natuurlijk acties worden bedacht en vandaag wil ik je van harte uitnodigen voor zo’n actie. Een masterclass met sprekers die alles, maar dan ook alles weten over succes door social media. Wat je kunt verwachten?

  • Jenny Alvares van Nee a.k.a. Healthyfans en Christel van der Nol a.k.a. FitgirlChris. Zij vertellen je alles over de power of Instagram. Als 2 meiden met een sixpack en liefde voor gezond eten begonnen ze ooit hun account en nu hebben ze tienduizenden volgers, schitteren ze in de LindaMeiden en inspireren ze iedereen die het horen wil.
  • Jet van Nieuwkerk en Liesbeth Rasker van Amayzine. Deze meiden zijn editors bij het grootste online magazine van Nederland. Ze struinen fashionweeks af, interviewen de tofste mensen en weten alles van schrijven, mode én gezondheid.
  • Omar Kbiri van Biko. Deze man is de drijvende kracht achter veel bekende Nederlanders. Hij struint YouTube af op zoek naar talent en hij heeft er een neusje voor… Zo ontdekte hij Teske. Die natuurlijk allang mega was als beautyvlogger, maar die nu een volwaardig zangeres is.
  • Verder ben ik er natuurlijk samen met Francien (GirlsLove2Run) en sluiten mijn partners in crime Manon en Vi ook aan. Als is het maar voor de lekkere hapjes en drankjes. Want die zijn er! In overvloed;)

Nu jij nog! Bij deze ben je uitgenodigd. Op vrijdag 27 maart, vanaf 19.00 in het Lloyd hotel. De kosten bedragen 25,- en al dit geld gaat rechtstreeks naar de kinderen van Run4Schools. Hoe je je aanmeldt?

  • Ga naar onze justgiving pagina en maak 25,- over, met een vermelding van je naam.
  • Ga vervolgens naar de inschrijfpagina, laat hier dezelfde naam én je emailadres achter.
  • Je ontvangt meteen een bevestiging en later in de week nog wat extra info.

Ik hoop je over een week te zien! Dit gaat een mooie, leerzame avond worden. Wij steken er allemaal wat van op en helpen meteen die kids in Kaapstad. Als dat geen win-win situatie is…


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter