Lucy’s Summer Sport: Summer Shopping!

Sporten in de zomer. Nu ben ik sowieso al niet zo’n sportfanaat, maar als het heet is krijg je me al helemaal niet in de benen. Er is eigenlijk maar één zomersport waar ik heel erg goed in ben: shoppen. Want ja, dat is ook een sport.

Zelfs als ik tijdens de zomervakantie naar een rustige bestemming ga, vind ik altijd wel een stadje waar leuk gewinkeld kan worden. En vooral als het ontzettend heet is mogen we dat best een sport noemen: zweten in de paskamer, zo snel mogelijk uit de zon van winkel naar winkel lopen, en vervolgens alle tassen terugsjouwen naar camping/hotel/resort.. Geloof me, zo verbrand je genoeg calorieën! Maar wat draag je dan, als het super warm is maar je wil toch wel een beetje fashionable gaan winkelen? Hieronder een hotlist van zomeritems die niet alleen helemaal on trend zijn deze zomer, maar waarin je ook modisch verantwoord kan gaan shoppen zonder al te hard te zweten. Happy Shopping!

croptops1

De Crop Top
De crop top is dé top van deze zomer. Eerst moesten we er allemaal nog een beetje aan wennen, maar nu is hij overal en kijkt niemand meer op van een bloot middenrif. Lekker luchtig, makkelijk te combineren want super leuk met een hoge rok, maxi skirt, shortje met hoge taille of luchtige wijde broek en hierboven ook nog in een leuk printje.
1, 2, 3, 4

kimonos1

De Kimono
Als er iets een trend is deze zomer, dan is het wel de kimono. Van lang tot kort, met print of neutraal, de kimono is terug. Wat ik altijd mis in de zomer zijn laagjes. Hoe meer kledingstukken je draagt, hoe interessanter dat een outfit maakt (tenzij je te veel laagjes draagt natuurlijk) en vooral als het heet is voel ik me soms toch een beetje saai en elke dag shorts met een hemdje. De kimono is de perfecte oplossing hiervoor, deze zomer draag je hem namelijk in dunne doorschijnende stofjes en met een leuk printje is het een perfect item om je dagelijkse zomerlook een beetje op te fleuren. Verbrand je ook niet je schouders tijdens het winkelen!
1, 2, 3, 4

espadrilles1

Espadrilles
Als het 30 graden is, zijn slippers nou eenmaal het fijnste schoeisel, maar voor een serieuze sport als winkelen kun je dat je voeten beter niet aandoen. Mijn favoriete zomerschoen die net wat meer steun geeft aan je voet, toch fijn zit en er effortless cool uitziet: de espadrille. Ook niet echt weg te denken uit de trends van huidige zomer en wat ik daar het fijne aan vind: zo veel om uit te kiezen! Ik ben zelf nog op zoek naar een leuk paar met luipaardprint, en nummer 2 komt zeker in aanmerking..
1, 2, 3, 4

bikinis1

En als het echt te heet is…
Dan ga ik, als die-hard shopper zelfs niet winkelen. Daarom zorg ik ook altijd dat ik mijn bikini al geshopt heb voor dat ik op vakantie ga, en boven de 30 graden is het enige wat ik wil doen aan het strand liggen. In een toffe bikini, dat dan weer wel.
1, 2, 3, 4

Ga jij vaak winkelen op vakantie?


Lucy

En check vooral ook mijn eigen blog, LovelyByLucy

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.