Curaçao Photo Diary

My god…ik heb alweer een crush! Sinds ik hier vorige week op m’n Havaianas de eerste voetstapjes zette heb ik het te pakken. Curaçao doet me aan m’n geliefde Brazilië denken, het bruist en swingt. En de Curaçaoenaren hebben een aanstekelijke glimlach op hun gezicht, LOVE it! Je begrijpt, ik wil dus eigenlijk nog lang niet naar huis…

Gelukkig heb ik nog een paar dagen te gaan, vol met leuke dingen! Wat dacht je van SUP-en en dolfijnen knuffelen? Volgende week vertel ik alles over m’n avonturen en om alvast in the mood te komen heb ik wat foto’s uit m’n nu al gigantische collectie foto’s voor je gepikt.

Enjoy dushi!

Lunch met een priceless view bij Karakter
Karakter

De floating markt van Willemstad
Floating market

Zongerijpte vruchten en exotische groenten op de floating market
fruit

My awesome travel chickas #5girlscuracao
5girls

Porto Mari is stunning!
Porto Marie

Fort Amsterdam in Willemstad
Ford Adam

Mijn thuis deze trip: Livingstone resort, Jan Thiel
Livingstone

Chillen bij Papagayo beach
Papagayo

De makura plant smaakt exact hetzelfde als drop! Echt waar!
Makura

Jeepsafari door Christoffelpark
Christoffelpark

De grot in nationaal park Shete Boka
grot

Mijn nieuwe liefde :-)
leguaan

Klaar voor de Carnavalsoptocht, including face paint :-)

carnaval ready

Early carnaval in Willemstad!
carnaval

Check Instagram voor nog meer Antilliaanse vibes.


Manon
You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.