What’s in the travel bag of… Jasmijn

Vandaag krijgen we een kijkje in de travel bag van Jasmijn. We gaan deze dame nog vaker terug zien op GirlsLove2Travel. Ze gaat ons de komende tijd meenemen door Myanmar, so stay tuned! Voor nu: 

Jasmijn Engering, Fashion Editor bij I Love Fashion News.com en een hele chaotische en ongeorganiseerde reiziger. Ja, ik heb de boekjes, nee ik heb ze niet gelezen. Ik ben sowieso vergeten mijn pinpas op buitenland modus te zetten en in het vliegtuig: ‘hoe bedoel je ze spreken alleen Spaans?’ Ik wil het liefst zoveel mogelijk landen zien, in onvoorspelbare situaties terecht komen, mensen ontmoeten en dingen doen die ik normaal nooit zou doen. Go with the flow. Met ‘Feliz Navidad’ kom je een heel eind!

927963_519668868139117_1615222197_n 2

Heb je inpak rituelen?
Inpakken is bij mij een proces van vier dagen. Ik leg alles op de tafel, inclusief glitterhakken, krultang en een strandbikini, zwembadbikini, er-mooi-bij-lig-bikini, en drie voor onvoorziene omstandigheden. De avond voor vertrek bel ik ritueel mijn ouders om te vragen of ik nog iets mis, waarop zij alles opnoemen wat allang op tafel ligt. Dan is het een kwestie van kill your darlings waarbij de krultang, hakken en zes bikini’s het zelden halen.

Hoe zien jouw travel bags er uit?
Ik heb een enorme backpack, die eigenlijk qua omvang nog wel meevalt, maar in verhouding met mijn lengte reusachtige proporties aanneemt. Daarnaast neem ik meestal een rugzak mee en een klein tasje voor de 3 p’s. Paspoort, Pinpas, Pyjama. Want je weet maar nooit.

col1

Welke kleding mag niet ontbreken?
Bikini, maxijurk (want fancy ’s avonds, praktisch op het strand en eventueel ook handig als handdoek of bij die onvermijdelijke verkoudheid opgelopen van de airco in het vliegtuig) sexy sweater, short en hoedje.

Wat zit er in je toilettas?
Voornamelijk zonnebrandcrème. Factor 50 + voor het gezicht, factor 50 voor body, factor 30 voor als ik denk dat al super tan ben en nog een reserve factor 50 voor het hele lichaam. Bij het inpakken vergeet ik standaard tampons. Net als paracetamol.

Wat stop je in je handbagage?
Oordopjes! Daarnaast sokken, een romantisch boek, paspoort, telefoon voor een “Oke, doei”-Instagram update, zo’n opblaaskussen voor om je nek.

Desktop

Wat draag je in het vliegtuig?
Oordopjes! Dat opblaaskussen om mijn nek en over mn hoofd een sjaal. Laagjes! Topje, top met lange mouwen, sweater en een hele chille joggingbroek waarvan ik hoop dat ‘ie tegelijk stylish is om die sjaal over m’n hoofd te compenseren.

Neem je iets mee dat je herinnert aan thuis?
Nee. Op reis bestaat thuis niet. #nooitmeernaarhuis

Wat wil je iedere Travel Girl meegeven
Overal “Ja” op zeggen. Maar, natuurlijk niet als je gut-feeling je het idee geeft dat “Ja” in een bepaalde situatie leidt tot het einde van je leven. Dus niet “Ja” als je het angstige gevoel krijgt dat in mootjes gehakt te worden tot een realistische mogelijkheid hoort.


Jasmijn

** Ben jij ook zo gek op reizen en vind je het leuk om jouw travelbag hier te delen? Stuur ons dan een e-mail op request@girlslove2travel.com. Dan vertellen we je precies wat we nodig hebben om een gaaf artikel over je te maken.

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

1 Reactie

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.