Jaz in the City Amsterdam | Hotel love

Amsterdam heeft er een nieuwe hotspot bij! En niet op de meest voor de hand liggende plek mogen we wel stellen. In Zuid Oost, tussen de Arena en het Ziggodome opende het Jaz in the City hotel een paar weken geleden haar deuren. Een uniek en ambitieus concept, waarin de liefde voor muziek en kwaliteit samenkomen. Eindelijk een plek waar je voor een concert echt goed kunt eten, waar je na het dansen kunt genieten van een lekkere cocktail en waar gelet is op alles wat wij als generation Y belangrijk vinden.

1425551_887858624644132_3323014305560121719_n Jaz in the city 1

Music
De naam verraadt het al een beetje (net als de locatie), het thema in het hotel is muziek. Overal vind je grappige en slimme verwijzingen. Van de CD wand tot songtekst op de douchedeur en het podium in de ontbijtzaal. Het design is super doordacht. Geen overdaad aan luxe, maar praktisch en prachtig tegelijkertijd. Zo zijn de bedden in alle kamers van suite kwaliteit, fungeert je telefoon als kamersleutel en zijn de gordijnen perfect donker.

jaz in the city 3

Rhythms
En dan het restaurant. Ik weet niet of je ooit hebt geprobeerd lekker te eten rondom de Arena? Onmogelijk, geloof me. Tot nu! Want bij Rhythms (ook het restaurant is helemaal in muziek stijl inderdaad) kun je echt heerlijk eten. Van de lekkerste biefstukjes tot de beste burgers. Geen poespas, gewoon goed. Oh en de toetjes… Warme appeltaart!!

Kortom, heb je kaarten weten te bemachtigen voor Adele? Maak er een uitje van en blijf een nachtje slapen om de hoek. You won’t regret it;)


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter