Interview | GirlsLove2Travel op ‘EverywhereTwingo’

Het is leuk om af en toe te laten zien wat er achter GirlsLove2Travel schuil gaat. Wie we zijn, hoe we begonnen en waar we naar toe willen. Ook een reis. Alleen niet zoals jullie ‘m normaal van ons gewend zijn:) Zo leren jullie naast ons en onze reizen ook onze dromen kennen. Welcome to our world of dreams, our motivations and meet those who inspire us!

Schermafbeelding 2014-11-02 om 13.03.53

Interview GirlsLove2Travel
EverywhereTwingo inleiding: “Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je een website, product of bedrijf tegenkomt waarvan je denkt ‘had ik het maar bedacht’? Ik heb dit regelmatig en dan vind ik het extra leuk om het verhaal achter een concept te achterhalen. Zo leerde ik onlangs de meiden van GirlsLove2Travel kennen. Een briljante website vol reisinspiratie en vooral een hechte community rondom de 3 meiden. De gezichten achter deze website zijn Fieke Knuppe (25), Manon Kosterman (36) en Viola Welling (33). Totaal verschillende types, maar ontzettend leuke dames met een wereldwijde visie. Viola en haar team zijn genomineerd voor de VIVA400 en ik vroeg haar naar de ins & outs achter de website.”

Sabine: Hoe is het om van jullie hobby jullie werk gemaakt te hebben?
Viola: We beseffen ons dat we in een hele bijzondere positie verkeren: we doen wat we het allerleukste in de wereld vinden. Daardoor hebben we niet het gevoel dat we met werk bezig zijn. Dat is pure rijkdom. Is dat aan komen waaien? Hell no! We werken voor GirlsLove2Travel harder dan we ooit gewerkt hebben. Als je iets wilt bereiken, moet je bereid zijn je handen uit de mouwen te steken en dat doen we.

Sabine: Waar halen jullie de motivatie vandaan?
Viola: Onze motivatie halen we uit onze passie. Dit is wie we zijn. Het is fijn om trouw te kunnen zijn aan wie je bent. We laten ons in de basis niet leiden door externe factoren zoals geld en adverteerders. We hebben onze dromen en de dromen van onze lezers. Dat is leading. Al het andere komt voort uit die dromen.

Nieuwsgierig naar het hele interview? Dat lees je hier.


Fiek, Manon & Vi

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

We zijn genomineerd voor de VIVA400!
Super lief als je op ons stemt:) Dat kan t/m 2 november via deze link.
En onder de stemmers verloten ze een Renault Twingo, so go for it!

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.