Food Truck Festival TREK

Wat word ik toch blij van dit fijne nazomerweer! Perfect weer voor ‘a day in the park’. Gister bezocht ik het leuke en lekkere Food Truck Festival TREK. Ben jij ook een echte foodie en dol op festivals? Dan is dit festival het toetje van je weekend. TREK je festival boots aan, neem een kleedje mee en ga er op uit, want vandaag is je laatste kans.

sfeer2

Pimp my car
Een weekend lang wordt het Haagse Westbroekpark omgetoverd tot één groot en gezellig openluchtrestaurant met tientallen rollende keukentjes. De gestijlde mobiele keukens zijn echte eye-candy’s. Oh wat is dit leuk! Oude Volkswagenbusjes, trucks, bakfietsen, caravannetjes en zelfs een Kever zijn omgetoverd tot complete food walhalla’s.

sfeer1

People who love to eat are the best people
Voor iedere lekkerbek is er iets te vinden. Wat denk je van: kreeft van Kreeft & Co, biologische frietjes van Haute Friture, saté van de Saté Man, zelfgemaakte pasta van Pasta Joe, een vegetarisch hapje van Vlees noch Vis, sushi van Meneer Temaki of  zoet gebak van Suiker & Bloem met een kop koffie van de Koffie Kever.

foodies

Naast al het lekkers zijn er ook singer-songwriters en bandjes die optreden in vrolijk gekleurde circustenten. Het festival ziet er te gek uit: picknick tafels met rood/wit geblokte kleden en krijtborden aan de boom. Het gras onder je voeten, de slingers met lampionnen in de bomen en gekleurde gloeilampen zorgen voor een gezellige en knusse sfeer.

sfeert3

 Heb jij vandaan al plannen? If not, dan is dit ‘the place to go’. Eet smakelijk!


Tess