Griekenland – Naxos en Mykonos

As we speak ben ik samen met m’n lief in Griekenland. Het eiland Naxos om precies te zijn. Nog even snel een escape naar de zon voordat we over 3 weken de sleutel van ons nieuwe huis krijgen! Dus voordat we bedolven worden onder de verhuisdozen en stijf staan van de verhuisstress staat bij ons nu eerst nog even de chillmodus aan:)

Griekenland Naxos MykonosNaxos – surfers paradise
Naxos staat bekend om de fantastische watersport mogelijkheden. Dus dat ik ook precies wat we daar gaan doen (en raki drinken, souvlaki + Griekse salades eten en luieren enzo:) Ons thuis voor de komende dagen is Flisvos Sportclub. Een geweldige laidback plek en ook nog eens dé spot voor watersporters. Daarover vertel ik je binnenkort alles.

Griekenland Naxos MykonosGriekenland Naxos MykonosGriekenland Naxos Mykonos - 1 (1)Mykonos – het Griekse Ibiza
Na Naxos pakken we de ferry naar Mykonos, oftewel het Ibiza van Griekenland. Ik hoor van iedereen dat daar een totaal andere vibe hangt. Veel meer hipster en luxe. Maar ik ben gek op Ibiza, dus ik kan niet wachten om het met eigen ogen te zien!

Griekenland Naxos Mykonos

Stay tuned voor tips over de leukste restaurants, mooie stranden, verborgen pareltjes en andere fun todo’s.
M’n reisavonturen kan je live volgen op Instagram én we zijn tegenwoordig ook op Snapchat te vinden. Username: gl2travel
Ik ben alleen echt nog een Snapchat rookie, dus ik moet nog een beetje uitvogelen hoe het allemaal werkt;)

Life is a beach!

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter