Travel Tip | Goedkope vliegtickets scoren

Er zijn een aantal manieren om goedkope vliegtickets te vinden. Dat is toch vaak je grootste uitgaven van de reis, terwijl we ons geld allemaal liever uitgeven aan eten. Er zijn een paar trucjes die je hierbij helpen. En ik heb ze natuurlijk even voor je op een rijtje gezet.

Tip #1 Er vroeg bij zijn | Goedkope vliegtickets
Belangrijk is om er echt op tijd bij te zijn. En met op tijd wordt vaak bedoeld: hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het ticket. Uit onderzoek blijkt wel: 6 weken voor vetrek zijn de tickets het voordeligst. Geen tijd, of ben je het vergeten? Vaak lukt het 3 weken van te voren ook nog.

Tip #2 Last Minute | Goedkope vliegtickets
Soms, lang niet altijd, kan het zijn dat er tickets over zijn en deze last minute nog in de verkoop gaan met gigantische kortingen. Dit kan zijn omdat tickets geannuleerd worden door andere passagiers. Wil je het risico nemen en voor weinig geld een ticket boeken dan is dit een goede optie! Ook reisorganisaties kunnen last minute aanbiedingen hebben. Dus als je geen tijd hebt om een hele reis te plannen dan kun je ook kijken of hier een reis voor jou tussen zit. Je kunt snel beslissen en hebt meteen een verzorgde reis binnen.

Tip #3 Dagen | Goedkope vliegtickets
Er zijn dagen die veel goedkoper zijn om te reizen. Zo is zondag over het algemeen de allerduurste dag. En wil je boeken? Kies dan voor woensdagochtend. Dan liggen de prijzen het laagst. 

Tip #4 Updates | Goedkope vliegtickets
Probeer uit te vogelen op welke momenten luchtvaartmaatschappijen hun tickets updaten. Zo kun je gaan bekijken wanneer het voor jou gunstig is om een ticket te boeken naar de bestemming die jij voor ogen hebt.

Tip #5 Denk aan je volgende reis | Goedkope vliegtickets
Denk je na je reis eigenlijk meteen aan een volgende trip en vertrek je buiten de schoolvakanties? Dit is het moment wanneer de aanvraag naar tickets daalt en er toch vaak kortingen zijn. Dan kun je dus je slag slaan. Zeker in de periode tussen kerst en oud en nieuw. Dan zijn de meeste niet met reizen bezig en zijn de ticket prijzen laag. Sla dan dus je slag!

Tip #6 Websites | Goedkope vliegtickets
Ook zijn er verschillende vergelijking websites die je kunt bezoeken. Zoals: PaperfliesChaser.nl, Edreams, Kayak en Kilroy. Verder kan Google je ook een handje helpen. Als je zoekt op vliegtickets LA bijvoorbeeld, dan krijg je veel verschillende aanbieders op een rijtje.

 ♥
Jet

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.