GL2R crew date by GirlsLove2Travel

Mijn maandagavond stond in het teken van de GirlsLove2Run crew date. Onze GL2R crew bestaat uit meiden die allemaal een grote passie hebben voor sporten en een healthy lifestyle. Iedere maand organiseren we om beurten een crew date. Behalve gezellig bij elkaar zijn draaien onze dates altijd om sportiviteit. Deze keer was ik aan de beurt om de date te organiseren.

GL2R event goodies

We meeten bij healthclub Splash in Amsterdam waar personal trainer Patrick al op ons staat te wachten. Voordat we met de training beginnen drinken we versgeperste slowjuice sapjes van Sapje. Heerlijk! Je voelt de vitamientjes in je lichaam stromen! Dat is nodig ook, want de meeste meiden komen rechtstreeks uit hun werk dus kunnen wel een energie boost gebruiken. De slowjuices van Sapje zijn 100% biologisch en zonder toevoegingen. Alle juices bestaan voor 80% uit groenten en 20% uit fruit. Helemaal leuk; eigenaar Joël brengt de sapjes in Amsterdam en Amstelveen met de bakfiets rond.

GL2R event clinic

Sport clinic
Hardlopen doen we graag en vaak met onze crew. En dat er meer bij komt kijken dan alleen rennen weten we stiekem allemaal wel, maar of we er wat mee doen is een tweede:) Patrick van LAB. legt ons tijdens de sport clinic precies uit welke oefeningen belangrijk zijn voor runners. Hij leert ons tot in detail hoe we de oefeningen moeten uitvoeren. Welke spieren moet je aanspannen en welke juist niet. Wat hoor je te voelen. Bewust zijn van de beweging die je maakt.

GL2R event clinic1

Terwijl we ons allemaal uitsloven om de oefeningen zo goed mogelijk te doen loopt Patrick door de zaal en corrigeert ons waar nodig is. Een hele opluchting trouwens dat 2 minuten lang planken helemaal niet nodig is. Het gaat er niet om hoe lang je een oefening doet, maar alles valt of staat met een juiste uitvoering. Thanks Patrick! We hebben veel van je geleerd!

GL2R Nacional

Wine & dine
Na de training drinken we een verfrissend flesje kokoswater. Goed voor de hydratatie. And no it’s time for food! Als we restaurant Nacional binnen lopen worden we door de gastvrouw naar boven gebracht. De vibe van het interieur van Nacional straalt jaren 50 Parijs uit. Super stijlvol en ongedwongen sjiek. Dat is maar goed ook, want wij lopen allemaal in ons sport outfits:) We hebben een eigen ruimte voor onze crew waarvan we een fantastisch uitzicht hebben op de rest van het sfeervolle restaurant. De lange tafel is prachtig gedekt en we laten gelijk een paar flessen wit en rood op tafel zetten. Gezelligheid:)

GL2R event food

We beginnen ons food adventure met heerlijke tonijn sashimi en een creme van avocado. De plakjes zijn prachtig dun gesneden en de korst van de tonijn is bedekt met verschillende soorten kruiden. Heerlijk! Als hoofdgerecht eten we kabeljauwfilet met paksoi en stukjes in zeewier gewikkelde rijst. Daarna komt het toetje: chocoladetaart! Bedankt voor de verwennerij Nacional.

Manon

De crew date is mede mogelijk gemaakt door Hunkemöller, LAB., Sapje, healthclub Splash & Unoco.

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

GL2R event1 GL2R event2 GL2R event3 GL2R event51 GL2R event61 GL2R event71

2 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.