GirlsLove2Travel event – Den Haag

GirlsLove2Travel event Den Haag
(Alle foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Steef Fleur)

Wat was het gaaf en wat was het fijn! Ons jaarlijkse GirlsLove2Travel event vond afgelopen vrijdag plaats in het prachtige Den Haag. We zijn nog steeds aan het nagenieten. Het was een dag met inspirerende mensen die allemaal dezelfde passie delen; het vertellen van verhalen. Hoe mooi is het om een dag met elkaar door te brengen op bijzondere plekken met heerlijk eten en uiteraard ook verrukkelijke wijnen:) We nemen jullie graag mee door deze onvergetelijke dag!

GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagEen koninklijk ontvangst
We trappen ons event om klokslag 12 uur af op het Centraal Station in Den Haag. De invite die al onze gasten voorafgaand aan het event hebben ontvangen is voorzien een koninklijk tintje en de ontvangst is dan ook  niets minder dan “royal”. Met 2 koetsen, een rode loper en een heuse lakei worden onze gasten in stijl ontvangen voor het eerste onderdeel van het programma; een lunch in het indrukwekkende Vredespaleis.

GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagLunch in het Vredespaleis
Eenmaal daar aangekomen, schittert het prachtige gebouw ons tegemoet in de zon. Wat een geweldig weer hebben we meegenomen! We worden verwelkomd door de directeur en vervolgens naar de tuin geleid waar de eerste drankjes klaarstaan en een heerlijke lunch op ons wacht. Tijdens al dit lekkers spreekt muzikant en voormalig vluchteling uit Syrië; Amer, ons toe. Na zijn prachtige muziekspel vertelt hij ons over de kracht van muziek in tijden waarin er geen hoop meer lijkt te zijn. Een moment van bezinning voor ons allemaal…

GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagFietstour door Den Haag
Daarna is het tijd om Den Haag per fiets te verkennen. We worden verdeeld over twee groepen met ieder een gids, die ons meeneemt langs de mooiste plekken van Den Haag. Grappig hoe veel meer je van een stad ziet als je op de fiets bent. Echt een aanrader! Geheel volgens traditie sluiten we onze fietstoer af met een portie haringhappen bij viswinkel Simonis. Volgens kenners de beste viswinkel van Scheveningen en ik geloof dat iedereen het daar wel mee eens is.

GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagSUP en beach yoga
Onze volgende stop is Hart Beach. Tijd voor wat sportiviteit! We slurpen eerst een heerlijke gezonde smoothy naar binnen en daarna is het tijd om ons om te kleden. Voor de jongens ligt er een outfit van Quiksilver klaar en voor de meiden een outfit van Roxy. Yay! We kunnen kiezen uit een SUP clinic of beach yoga. Let the fun begin!

GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagHigh wine
Intensief sporten moet natuurlijk beloond worden met… wijn! En wel met een letterlijke een ‘high wine’ in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen. In groepjes van 6 stappen we met een glas bubbels het reuzenrad in. De timing is perfect, want de zon begint al voorzichtig in de zee te zakken. Golden hour! Daar hingen we dan ruim 50 meter boven de zee. Magisch…

GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagFood & music
Nog helemaal high lopen we over de boulevard naar Patagonia Beach, tevens onze laatste stop. Daar worden we ontvangen met een goed glas wijn en knapperend haarvuur. Niet veel later opent het verrukkelijke BBQ buffet en daar zijn onze hongerige buikjes best wel aan toe. Als klapper op de vuurpeil dansen we night away we een exclusief live optreden van de Haagse band Splendid! En het bleef nog lang onrustig in Scheveningen… ♥

Op Splendid! zanger Pat zijn we alle 3 een beetje verliefd geworden… Vandaag heeft hij op eigen titel een nieuwe singel uitgebracht en die moet je echt horen en zien!

GirlsLove2Travel event Den HaagThank you!
Er zijn een aantal partijen die we heel graag willen bedanken. Zonder hun inzet was het niet zo’n onvergetelijk mooie dag geworden.
Den Haag Marketing: voor de geweldige samenwerking en het mogelijk maken van het onmogelijke!
Roxy & Quiksilver: voor de tegekke sport outfits
SUITSUIT & L’oreal: voor de fijne producten in de goodiebag.

Love,
Fiek, Manon & Vi

(Op onze Facebook pagina staan nog meer foto’s van het event)

GirlsLove2Travel event Den Haag GirlsLove2Travel event Den Haag GirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den HaagGirlsLove2Travel event Den Haag