GeniusFlight.com | zoeken op budget

Heerlijk om plannen voor een mooie trip te maken. Alleen al de voorpret is dik genieten. Waar ga je heen, hoe lang en wanneer. Maar vooral heel belangrijk: je budget. Je denkt er misschien liever niet aan, maar helaas hebben we niet allemaal een geldboom in de tuin staan.

Er zijn tig websites om je vakantie van begin tot eind te boeken, maar dat gaat eigenlijk altijd op basis van periode en bestemming. GeniusFlight.com en GeniusHotels.com brengen daar verandering in. Het zijn de eerste zoekmachines die op budget zoeken ipv bestemming. Ideaal! De sites bieden zelf geen vluchten en hotels aan, maar verzamelen van verschillende aanbieders precies wat binnen jouw budget past. De zoekmachines maken gebruik van het aanbod van Skyscanner en Booking.com waardoor je altijd de beste tarieven krijgt van de actuele hotel- en vliegtarieven wereldwijd.

Genius-Bloggame-02-aankondiging

Win een Geniusflight.com voucher van €300
Heb je zin om de komende donkere dagen te vluchten naar de zon? Of lekker citytrippen? Dit is je kans, want Geniusflight.com geeft een voucher van €300 weg.

In de tekst van deze blog zitten twee letters verstopt. Samen met de letters die verstopt zijn op de blogs van Lastdaysofspring, Travelvalley en Yourambassadrice vormen ze een woord. De laatste hint staat a.s. vrijdag 12 september op Reisdoc. Heb je het woord gevonden en weet je wat het antwoord op de vraag die gesteld wordt in de laatste blog? Ga dan naar de Facebookpagina  van GeniusFlight om je antwoord te posten. Op hun Facebook pagina vind je ook meer hints:)

Good luck!

 
Manon 

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

5 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.