Genieten van het buitenleven

Misschien is het je al wel opgevallen dat ik de laatste tijd iets minder vaak op reis ben. Ik hou het een beetje dichter bij huis:) Het is ook zo leuk om je eigen land te ontdekken! Don’t get me wrong, in het vliegtuig stappen vind ik misschien wel het allermooiste wat er is. Ik kick op de spanning van op Schiphol richting de gate lopen, onderweg naar een nieuw avontuur. En toch heb ik de laatste tijd ietsje minder de drang om in het vliegtuig te stappen.

Summer in NL - 1 (3)

Buitenleven
Door alle prachtige reizen die ik maak vergeet ik wel eens dat je helemaal niet ver weg van huis hoeft te gaan om te genieten. Reizen is voor mij de ultieme vrijheid en die vrijheid voel ik net zo intens op de camping waar we nu een seizoensplek hebben. Als we na een lange werkdag hier op de camping aankomen voelt het gelijk alsof we op vakantie zijn. Het is zo’n ontzettend fijne plek. Alles valt van me af, pure ontspanning.

Summer in NL - 1 (1)

Het buitenleven is heerlijk! Ik geniet er met volle teugen van en iedere dag lijkt nu wel een vakantie. Het is een heerlijk avontuur. Tuurlijk moet ik ook gewoon koken en boodschappen doen. Maar toch voelt het totaal anders dan dat we in ons huis in Amsterdam zitten. En we BBQen ons natuurlijk een slag in de rondte:) M’n ouders komen regelmatig een paar dagen met hun camper logeren en Vi, Maarten en Yale kwamen vorige week nog gezellig een dagje zwemmen. Nog een pluspunt: op de een of andere manier zijn de mensen op een camping ook veel vriendelijker tegen elkaar. Iedereen is tolerant en waar ik normaal helemaal niet zo’n zin heb om gezellig te doen met m’n buren drinken we hier regelmatig met z’n allen een wijntje.

De natuur doet goeie dingen met de mens:)


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

 

 

4 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.