Gaypride | What a day!

Wauw wauw wauw, Gaypride wat was je mooi! Een dag vol met kippenvelmomenten, vlinders in onze buik en liefde. Heel. Veel. Liefde. Wat kun je dan trots zijn op je eigen stad… Amsterdam stond helemaal volgepakt, rijen dik zwaaide en schreeuwde ons van de kant toe. Alles kon en mocht en we waren allemaal gelijk en vrij. Een onbeschrijfelijk gevoel.

Stiekem zijn we ook gewoon heel trots op onszelf, want daar gingen we hoor. Tussen alle multinationals en grote businessboten door hebben we het toch maar mooi geflikt met z’n drietjes. Boot 54 gaan we dan ook nooit meer vergeten en ik denk dat alle passagiers het daarmee eens zijn. Wat hebben we er een feestje van gemaakt samen!

steeffleur_GAYPRIDE-GL2T_001steeffleur_GAYPRIDE-GL2T_005

Thank you
Dit was zonder een aantal mensen en partijen nooit, maar dan ook nooit gelukt en dus zijn er wat Oscar waardige bedankjes nodig:

 • Allereerst willen we, nee moeten we jou bedanken. Onze lezers. Zonder jou geen girlslove2travel. Echt!
 • Dan gaan we naar de drank. Niet onbelangrijk op een boot;) Rico van Taboewijn is wat dat betreft onze held. Heel veel Sosecco en heel veel heerlijke witte wijn hebben onze beste dansskills naar boven gehaald.
 • En Rico kan meer dan wijn maken. Deze alleskunner teelt heerlijk vers fruit (FitFruit) waar hij ook nog eens de lekkerste sapjes van maakt (FitSap).
 • Dan is er nog ons lievelings restaurant van de stad, Café de Paris. Heerlijke belegde baguettes zorgde voor de ideale bodem!
 • En we zijn er nog niet, want met al die drank aan boord is water geen overbodige luxe en dat werd verzorgd door niemand minder dan Marie Stella Maris.
 • Om alles vast te leggen mag een fotograaf natuurlijk niet ontbreken. Onze lieve Steef heeft de hele dag van de ene naar de andere kant van de boot gerend en heerlijke plaatjes geschoten!
 • Die Steef heeft ook nog eens een hele leuke vriend die verantwoordelijk was voor de versiering van de boot. Prachtige bloemen en fijne discobollen maakte de boot helemaal af:)
 • Laten we ook de mensen van MediaMoments niet vergeten. Zij waren verantwoordelijk voor de banners langs de boot én die geniale speech bubbles. Toppers!
 • Ook de schippers verdienen een thank you. Justin, Kai, zonder jullie hadden we nog steeds aan de kade gelegen;)
 • Dan is er nog de man met de looks van Ryan Gossling, die de lekkerste plaatjes draaide, DJ Guy Gravier aka Gijs. Wat een beats!
 • Oh and last but definitely not least, Ashkan. Hij leerde ons is een halfuur tijd een volledige choreografie die de hele wal met open monden achterliet. Alleen maar liefde! En laat deze meneer nou ook nog het gezicht achter de lekkerste gerechten op DishTales zijn…

steeffleur_GAYPRIDE-GL2T_002steeffleur_GAYPRIDE-GL2T_003

Een beetje bloggerparty heeft als afsluiting een goed gevulde goodiebag, zo ook die van ons. Al was ie mss niet helemaal zoals we gewend zijn. Het is tenslotte gaypride, dus in dit geval gingen we voor een naughtybag LOL  Mocht het weer omslaan -wat natuurlijk niet gebeurde- dan bleven we droog in onze Adidas poncho’s. Heerlijke verzorgingsproducten van Marie Stella Maris en Earthline zorgden voor gladde wangetjes waar de rest van de inhoud rode oortjes opleverde. Zo gaf Wingman ons de nieuwste innovatie op het gebied van condooms, eentje met vleugeltjes:) Van Pabo kregen we een prachtige paarse vibrator. Playboy stuurde een fijn glij/massagemiddeltje mee en vertelde ons over die heerlijke Ibiza reis die ze weggeven! Een feestje toch?

GayPride - 2

Mogen we volgend jaar weer????

P.S. Sorry voor de kleine hoeveelheid artikelen deze week. Zo’n boot is hard werken! Vanaf nu zijn we weer back in business;)


Fiek (Manon & Vi)

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

steeffleur_GAYPRIDE-GL2T_007 steeffleur_GAYPRIDE-GL2T_006GayPride - 1

17 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.