Whistler | Foto & video sneak peak

Sinds zondagavond ben ik in Whistler en hier is maar één woord van toepassing: WOW! Ik ga al sinds m’n elfde op wintersport, dus ik heb al best wel wat gezien. Maar dit is the next level wintersport. De pistes zijn langer dan lang, leger dan leeg en de natuur is geweldig mooi. Ik heb nog nooit zoveel en zulke gigantische dennenbomen gezien. Ontzettend indrukwekkend.

Binnenkort kom ik met een uitgebreid Whistler report, maar voor nu alvast een visuele sneak peak.

Het uitzicht vanaf de top van Blackcomb mountain.
Blackcomb mountain

De supermarkten in Whistler village hebben een gigantisch assortiment. Heel anders dan de supermarkten die ik gewend ben van wintersport plaatsen. Veel organic food en de prachtigste groenten. #LIKE
groenten

Snowboarden bij -25Gr. Zelfs m’n haar bevroor (zie stukje haar links)! Dan kan je niet zonder een mask, 3 lagen kleding en binnenhandschoenen de berg op. Lookin’ like a mean machine :-)
koud

Het is hier een sushi walhalla. En ook in de supermarkt verkopen ze prachtige wilde zalm. Top kwaliteit en helemaal niet duur. Zo maak je zelf in een handomdraai heerlijke sashimi!
sashimi

Na twee dagen keihard boarden en daardoor overal spierpijn was het tijd voor de chill modus. Lekker de hele dag relaxen in de Scandinave Spa.
spa

M’n nieuwe en gezonde snack verslaving deze trip: kokos citroen bolletjes!
koekjes

Het is hier een oase van rust. Hier en daar staat een huis verscholen tussen het bos.
photo

Hieronder mijn allereerste zelf gemonteerde video en ik ben super trots op het resultaat. Volgens mij heb ik hem zelf inmiddels wel 10x gekeken :-) Ik hoop dat jij hem ook leuk vindt.

Nog geen last van een Whistler overkill? Check dan onze Instagram en Twitter pagina. Daar post ik iedere dag foto’s tijdens m’n trip.


Manon

We zijn genomineerd voor de Bloscar Awards 2014! En we zouden het tegek vinden als je op ons stemt. Dat kan via deze link, vervolgens scrol je iets naar beneden en klik je op de groene ‘STEM’ button. Je kan zelf ook een ticket t.w.v. € 300 winnen. 

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

8 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.