Exciting (personal) news!

I’ve got super exciting news to share! Er staat me een ontzettend spannend nieuw avontuur te wachten en eindelijk kan ik het vertellen! Er groeit een mini mensje in mijn buik:) Een kleurrijke mix van Braziliaans, Spaans en Nederlands bloed dat vanaf volgend jaar juni deel van ons leven zal zijn.

Manon en LoBabymoon
As we speak zijn mijn lief en ik de Nederlandse kou ontvlucht om een sun-kissed kleurtje op te doen in Kaapverdië. We zijn op babymoon zoals dat tegenwoordig met een hip woord heet:) Heerlijk met z’n tweetjes, alle tijd om alvast een beetje te fantaseren over ons toekomstige kindje.

Manon en LoLiefde voor reizen
Ja, ik vind het allemaal best wel spannend. M’n leven gaat er straks sowieso anders uitzien. Hoeveel anders is iets waarvan ik mezelf nu eigenlijk nog helemaal geen voorstellen kan maken. So I just go with the flow zeg maar:) Wat er in ieder geval niet zal veranderen is mijn liefde voor reizen en avonturen beleven. En ik kan niet wachten om onze mini straks de wereld te laten zien.


Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

11 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.