Een ode aan hét eiland

Ik was bevooroordeeld. Had een paar plekken in m’n hoofd waar ik niet te lang wilde blijven, maar die ik op de een of andere manier toch gezien moest hebben. Jij was één zo’n plek. Ik bezocht je puur omdat Leo dit ook had gedaan. Je staat bekend als een enorme party animal met voorkeur voor Engelse dronkelappen en daar was ik niet naar op zoek.

Jij liet me een hele andere kant van jezelf zien. Een kant die ik nooit had verwacht. Die nu, 2 jaar later nog steeds indruk op me maakt. Wat ben je mooi, wat ben je lief en klein en gezellig. Natuurlijk hou je van alcohol, het liefst in een bucket. En ja, je hebt een voorkeur voor de jonge feestende jongens én meisjes. Maar je bent meer dan dat.

Je bent volledig verlaten plekjes in de vroege ochtend. Met enorme getijden verschillen en prachtige rotsen. Je bent het mooiste strand op aarde. Leo wist dat al in The Beach. Het is de tegenstelling tussen de rust en de gekte die maakt dat ik nog steeds een beetje verliefd op je ben Koh Phi Phi.

IMG_1626

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1215

IMG_1727

DSC_1269

IMG_1631

IMG_1623

IMG_1626

DSC_1217

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1308

P.s. Ik was hier in september. Volop regenseizoen, al heb ik geen druppel gezien. Wel waren er hierdoor een stuk minder mensen. De aanstaande full moon party droeg daar ook aan bij. Ik denk dus dat je iets heel anders kunt ervaren in december;) Voor mij was dit een échte tropical surprise!


Fiek

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

3 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.