Een nieuw avontuur

Vandaag wil ik iets met je delen dat niets met reizen te maken heeft. Of toch wel. Mijn persoonlijke reis. Tot nog toe had ik namelijk naast GirlsLove2Travel een part-time baan. Een super leuke baan in de modellenwereld met onwijs leuke collega’s. Toch borrelde het al een hele tijd om helemaal te gaan ondernemen. Er is namelijk niks leuker dan je met ziel en zaligheid te storten in het waarmaken van je droom.

Feel the fear and do it anyway
Wat houdt je dan tegen hoor ik je denken? Nou heel simpel: angst. Een vast contract en iedere 25e van de maand je salaris gestort krijgen geeft een hoop zekerheid en rust. Om nog maar te zwijgen over de doorbetaalde vakantiedagen en het vakantiegeld dat ieder jaar gestort wordt. Het is een relatieve veiligheid, maar het is fucking eng om dat op te geven. Als ondernemer heb je geen vast salaris meer. Sterker nog, je inkomen kan iedere maand anders zijn. Toch bleef het maar borrelen en werd m’n verlangen steeds sterker om er echt voor te gaan.

Nieuw avontuur - 1 (1)

Een maand geleden heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de knoop na maanden welles-nietes in m’n hoofd doorgehakt. Met m’n hart bonkend in m’n keel heb ik m’n baan opgezegd. Super scary! Dagen lang heb ik er tegenop gezien. Hoe zal ik het zeggen… Misschien is morgen een betere dag… Blablabla…Het mooie is dat ik sinds ‘the word out is’ ik helemaal geen angst meer voel. Sterker nog ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen en te knallen.

The future
Wat ik ga doen? Me volledig storten op GirlsLove2Travel. We hebben super mooie plannen en hele toffe dingen lopen waar ik me nu eindelijk helemaal op kan storten. Daarnaast run ik samen met m’n vriend sinds 2 jaar een goed lopend bedrijf. Tot nog toe speelde ik hierin voornamelijk een rol op de achtergrond maar dat gaat nu veranderen. Soms moet je in het diepe springen om je dromen achterna te gaan, en ik spring er vol vertrouwen in.

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”

Manon

You can follow us on BlogLovinFacebookInstagram & Twitter

17 Reacties

Laat een reactie achter

* Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.